Villahame Lady

129,00 

Hameperheen lyhyt malli Lady on kerrassaan hurmaava! Siinä on sama kaunis muotokieli ja perusominaisuudet kuin muissakin COZ hameissa: säädettävä kätevä pitkä tarrakiinnitys etuosan kietaisussa, kaunis leikkaus ja erinomaisen mukava päällä. Lady on takaa pidempi ja edestä lyhyempi; sen helma on täyskello joka laskeutuu upeasti. Koska hameen ei ole tarkoituskaan olla pitkä, se antaa paljon pelivaraa oman koon puolesta. Valitse siis koko vyötärön perusteella. TEEMME LADYT PÄÄOSIN TILAUKSESTA, (klikkaa linkistä lisätiedot) usein kuitenkin myös pari kappaletta valmiina. Lue myös tarkempi tuotekuvaus!

Tuotetunnus (SKU): 107 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Hameperheen elegantti Lady on hurmaava! Lyhyempien hameiden ystävien unelma.
Ladyssä on sama kaunis muotokieli ja perusominaisuudet kuin muissakin malleissa: säädettävä pitkä tarrakiinnitys etuosan kietaisussa, kaunis leikkaus ja erinomaisen mukava päällä. Lady on takaa pidempi ja edestä lyhyempi; sen helma on täyskello joka laskeutuu upeasti. Koska hameen ei ole tarkoituskaan olla pitkä, se antaa paljon pelivaraa oman koon puolesta. Valitse siis koko vyötärön perusteella. Hame passaa lyhyempänä mallina mainiosti myös isommille lapsille ja teineille!
Lady on varsin monipuolinen ja passaa malliltaan ja olemukseltaan yhtä lailla toimistoon, kaupungille, hiihtoon, ratsastukseen kuin illallisellekin.

KOKOTAULUKKO vyötärö:
XS 70-75
S 75-80
M 81-87
L 88-96
XL 97-102

Koossa M etupituus leveä vyötärökaitale mukaanlukien 63 cm, taka 89 cm ja sivusta 77 cm.
Isommassa koossa pituus ei kasva vaan on sama tai jopa hiukan lyhyempi: valitse sopiva koko vyötärönympäryksen perusteella. (Säätövaraa etenkin suurempaan päin vielä ainakin 10 cm)

Pieni erä valmiina: tsekkaa saatavilla olevat värit ja koot valikosta.
Valmistamme valtaosan näistä hameista tilauksena. Montaa eri väriä!

Lisätiedot

Paino1 kg
Mitat50 × 20 × 10 cm
Koko

XS, S, M, L, XL

Väri Colour

, ,

Saatat myös pitää...