Ulkoiluhame Lady

129,00

Hameperheen uusin jäsen Lady on täällä! Lyhyemmässä mallissa Ladyssä on sama kaunis muotokieli ja perusominaisuudet kuin muissakin COZ hameissa: säädettävä kätevä pitkä tarrakiinnitys etuosan kietaisussa, kaunis leikkaus ja erinomaisen mukava päällä. Lady on takaa pidempi ja edestä lyhyempi; sen helma on täyskello joka laskeutuu upeasti. Koska hameen ei ole tarkoituskaan olla pitkä, se antaa paljon pelivaraa oman koon puolesta. Valitse siis koko vyötärön perusteella.  Lue myös tarkempi tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): 107 Osastot: ,

Kuvaus

Hameperheen elegantti jäsen Lady on täällä! Lyhyempien hameiden ystävien unelma.
Ladyssä on sama kaunis muotokieli ja perusominaisuudet kuin muissakin malleissa: säädettävä pitkä tarrakiinnitys etuosan kietaisussa, kaunis leikkaus ja erinomaisen mukava päällä. Lady on takaa pidempi ja edestä lyhyempi; sen helma on täyskello joka laskeutuu upeasti. Koska hameen ei ole tarkoituskaan olla pitkä, se antaa paljon pelivaraa oman koon puolesta. Valitse siis koko vyötärön perusteella. Hame passaa lyhyempänä mallina mainiosti myös isommille lapsille ja teineille!
Lady on varsin monipuolinen ja passaa malliltaan ja olemukseltaan yhtä lailla toimistoon, kaupungille, hiihtoon, ratsastukseen kuin illallisellekin.

KOKOTAULUKKO vyötärö:
XS 70-75
S 75-80
M 82-87
L 90-96
XL 97-102

Koossa M etupituus leveä vyötärökaitale mukaanlukien 63 cm, taka 89 cm ja sivusta 77 cm.
Isommassa koossa pituus ei kasva vaan on sama tai jopa hiukan lyhyempi: valitse sopiva koko vyötärönympäryksen perusteella. (Säätövaraa +-15 cm)

MATERIAALI: Ladyn väri violetti-mustaruutu on poikkeuksellisesti neulosmateriaalia jossa ei villaa: sopii myös villa-allergiselle tai henkilölle jota villavaate kutittaa mahdottomasti. (Konepesu 30°, hellä linkous, kuosittelu kosteana, ei rumpukuivausta.)
Tummanharmaa-musta tweed on tosi hyvälaatuista villakangasta, suosittelemme kuivapesua asiantuntijan toimesta mutta omalla vastuulla voi pestä koneessa villapesu 30°, hyvin hellä linkous, kuosittelu kosteana, ei rumpukuivausta, tai käsinpesu kylmässä vedessä.

PIENI ERÄ KARKKIVÄREJÄ M-koossa! Näitäkin kankaita vielä jäljellä myös mittatilauksiin. 

Lisätiedot

Paino1 kg
Mitat50 × 20 × 10 cm
Väri Colour

, , , , ,

Koko

XS, S, M, L, XL