Yritys

Yritys Cozmei Oy perustettiin toukokuussa 2018 Raisiossa. Cozmei Oy syntyi Katariina Cozmein luotsaaman Iberico-yrityksen rinnalle ja otti haltuunsa jo mukavasti rullaamaan lähteneen vaatteiden suunnittelun, valmistuksen ja myynnin. Katariina on ommellut villaisia ulkoiluhameita jo vuodesta 2012 saakka, ja repertuaari on sittemmin laajentunut muihinkin tuoteisiin. Vuoden 2018 alusta lähtien ompelutyöstä on vastannut pääosin ammattitaitoinen ompelutiimi, ja Katariina vastaa lähinnä uusien tuotteiden suunnittelusta, markkinoinnista, asiakaspalvelusta sekä toki verkkokaupan pyörittämisestä.
Varsinainen hittituote on ollut monikäyttöinen Classic-hame, jota saa sesongin mukaan villaisena tai pellavaisena. Hametta on myyty jo paljon myös ympäri maailman aina Uusi-Seelantiin saakka. Hameperhe on kymmenessä vuodessa laajentunut jo useaan malliin ja materiaaliin ja saanut ympärilleen myös muita ihania vaatteita ja asusteita.

Valikoimissa on myös pieni erä yksilöllisiä hevosvarusteita. Lisäksi Katariinan aviomies Mihai Cozmei valmistaa laadukkaita nahkaisia jousiammuntaan tarkoitettuja nuoliviineitä sekä suunnittelee ja maahantuo Living Arrow -jousia, joita löytyy myös verkkokaupasta.

Filosofiamme kulmakiviä ovat:

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea kotimaisuusaste sekä valmistuksessa että raaka-aineiden hankinnassa
  • Ekologisuus: tuotteiden käytön ja ajankestävyys, materiaalit, lähiajattelu
  • Nopeat toimitukset
  • Yksilöllinen palvelu

Marraskuussa 2018 COZ by Cozmei sai tunnustuksena kotimaisesta työstään sekä Avainlippu-merkin että Design from Finland- merkin! Myös hevosvarusteillamme on molemmat merkit. Kannamme niitä ylpeänä.

Lisää tuotteista voit lukea Tuoteinfo-sivulta!

Ystävällisin terveisin,

Katariina Cozmei & tiimi

info@coz.fi

SaveSave