Pellavahame, Classic

145,00 

Monikäyttöinen pitkä pellavahame arkeen, juhlaan, toimistoon, kaupungille, jopa ratsaille! Useampaa herkullista väriä. Tsekkaa tarkemmat tiedot alta. Valikko näyttää, mitä värejä on jäljellä haluamassasi koossa.

HUOM! Teemme vain pieniä eriä valmiiksi varastoon muutamasta väristä kerrallaan; valtaosa hameista tehdään tilauksesta (myös muita värejä kuin tässä, esim oranssi, valkoinen, petrooli, luumu ja vanharoosa pellava sekä runsaat vaihtoehdot villasta ja sametista. Myös lyhyttä mallia. Klikkaa ja tilaa täältä: Tilaushameet )

Tuotetunnus (SKU): 130 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Oletko etsinyt vaatetta, joka kestää käyttöä ja aikaa?
Suomessa rakkaudella valmistettuja pellavaisia pitkiä hameita monenlaiseen käyttöön!
– Soveltuu mainiosti juhliin, kaupungille, kotiin, töihin, jopa ratsastushameeksi muhkean viiden metrin helman ansiosta.
– Hameen kaunis leikkaus, leveä vyötärökaistale, elegantit takalaskokset sekä pienet mietityt yksityiskohdat tekevät tästä monen todellisen lempivaatteen. Vyötärön pitkä kietaisuosa antaa hameeseen mukavasti säätövaraa ja takaa turvallisuuden myös hevosten kanssa tai vauhdikkaassa menossa. Villainen variantti ollut todellinen bestseller!
– Kaikissa varastossa olevissa pellavahameissa on nauhakiinnitys kietaisuosassa. Teemme mittatilauksesta toki myös tarrakiinnityksellä!

Kirkkaan vihreät hameet (sekä tilaushameiden puolella saatavat vanharoosa & valkoinen) ovat hiukan ohuempaa 100% kivipestyä pellavaa; sinisissä, natural, oliivin, luumun värisissä on lisäksi tilkka puuvillaa joka napakoittaa kangasta eikä se rypisty yhtään niin helposti kuin satapellava. Mustat napakkaa kivipestyä 100% pellavaa. Kivipesu tekee kankaan muutenkin sellaiseksi ettei se rypisty niin helposti, sekä on aivan ihanan pehmeä päällä eikä kutistu pesussa.

Hameeseen voidaan yhdistää myös tuote helmanauha

Luonnonväristä ja valkoista pellavaa voi myös värjätä pesukoneväreillä.

Hoito: Pellava vain paranee käytössä, ja käyttämämme paksu tiivis kivipesty pellava on todella kestävää sekä pestävää. Hellä konepesu 30°, huolittele kosteana ja anna kuivua vaakatasossa tai ripustettuna vyötäröstä. Vaikka tämä pellava on kivipesty, ei kannata pestä sitä kuumemmassa lämpötilassa sillä se saattaa kutistua tai päästää väriä.

Kokotaulukko: Pituusmitta vyötärökaistaleen yläosasta sivusta alas saakka – hame on tätä edestä hiukan lyhyempi kuin takaa ettei helmaan kompuroi niin helposti kävellessä. Vyötärömitta nauhat melko lailla kokonaan kiinni keskeltä vy mittaa (esim S koossa 77 cm); huomaathan että silti + 15 cm säätövaraa suurempaan päin pitkästä kietaisuosasta johtuen! Jos arvot kahden koon välillä, ota se joka on vyötäröstä pienempi!
Alla olevasta kokotaulukosta puuttuu lisäksi nyt saatavilla oleva erilliskoko LL: S pituus ja L vyötärö.

Jos kokotaulukosta ei löydy sopivaa, hameita saa tilauksena eri väreissä. Klikkaa linkkiä! MYÖS UPEA ORANSSI, luumu, roosa, petrooli, valkoinen!), myös nappikiinnityksellä (ei säädettävä) tai tarralla. 

KOKOTAULUKKO: SIVUPITUUS VYÖTÄRÖ + HELMA

kokotaulukko

Jokaista väriä ja kokoa on vain rajoitettu erä. Huomaathan että tuotteet ovat käsin valmistettuja; niissä saattaa olla keskenään pieniä variaatioita. Myös värit saattavat poiketa hiukan toisistaan, eri kangaspakoissa saattaa olla sävyeroja.

PIENI KOELUONTOINEN ERÄ tweed-kudottua pellavaa: jatkoon / ei jatkoon? 😀 Kuvia galleriassa ja lähikuva kankaasta valikosta vaihtoehtoa klikkaamalla! Materiaali on 55 % pellava, 45 % puuvilla. Aivan ihan päällä ja käytössä.

SaveSave

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Mitat50 × 20 × 10 cm (senttimetri)
Koko

XS, S, M, L, XL, LyhytLeveä

Väri Colour

, , , , , ,

Saatat myös pitää...