Sivistyneen Ratsastuksen In Hand-kurssi

89,00 

UUTUUS! In Hand / Handwork / Ohjastyöskentely…rakkaalla lapsella on monta nimeä. Oivallinen jumppamuoto hevosesi kera. Lue tarkempi kuvaus ja ohjeet alta. MUISTA REKISTERÖITYÄ tai kirjauua jo olemassa olevilla tunnuksilla kassalla jotta saamme sinut lisättyä kurssille. Kiitos!

 

Tuotetunnus (SKU): 202213 Osasto:

Kuvaus

Kiinnostaako tuntuman ja oman käden käyttämisen parantaminen maasta käsin? Kuinka voisin jumpata hevosta maastakäsin lyhyin tavallisin ratsuohjin?
Kurssi sopii mainiosti myös nuorille hevosille, joita valmistellaan ratsastukseen tai ajaamiseen sekä myös ohjasajon valmisteluun.

In Hand / Handwork / Ohjastyöskentely muistuttaakin hiukan ajamista, mutta lyhyin ohjin hevosen lavan kohdalta. Varusteiksi et tarvitse mitään erikoista, joten siltäkin osalta kynnys on matala.

HUOM! Tälle kurssille suositeltavaa käydä alle joko täältä samasta verkkokaupasta löytyvä Introkurssi tai Groundwork-kurssi – saat siitä paljon enemmän irti!

Tämä on siis sitä samantyyppistä juttua jota jotkut kutsuvat ”maastaratsastukseksi”: työskennellään hevosen vieressä ratsuohjin. Miksi minä en kutsu sitä maastaratsastukseksi? Sekin selviää kurssilla!

Sukellamme syvemmälle mm. seuraaviin teemoihin:
– Idea
– Varusteet
– Perusperiaatteet ja alkuharjoitukset
– Liikkeen analysointi ja muokkaaminen: väistöt, siirtymiset, taivutukset
– Jatkoharjoitukset ja kotiläksyt

Kurssin vetäjänä opettaja ja valmentaja Katariina Cozmei.

Saat materiaalit käyttöösi vuodeksi, sekä FB-ryhmän tuen. Tervetuloa!

HUOM! Kassalla kurssia maksaessa muista samalla rekisteröityä tai käytä samoja tunnuksia jotka olet jo luonut. Maksun jälkeen noin 24h sisällä aktivoimme jäsenyytesi luomillesi tunnuksille ja pääset osallistumaan kurssille! Ilmoitamme jäsenyyden aktivoinnista ”valmis”-meililla. Joskus meili voi mennä roskapostiin, mutta tarkista pääsetkö kurssille 24h kuluessa:
– Kirjaudu luomillasi tunnuksilla verkkokauppaan
– Klikkaa verkkokurssia.

Ongelmatilanteessa ota yhteys info@coz.fi !

Katso video, mistä tässä on kyse?

Saatat myös pitää...