Ale!

Kesä-Lady – Limited Collection

109,00 129,00 

Kesä-Lady napakkaa puuvillaa! Ihania värejä jotka menevät sopivasti syksyynkin. Tsekkaa lisätiedot pidemmästä tuotekuvauksesta. Kaikkia värejä rajoitettu erä!

Tuotetunnus (SKU): 731 Osastot: ,

Kuvaus

Valmistimme ihania Lady-hameita iloksenne: kauniit kevyet hameet puuvillasta muutamassa eri värissä! Katso valikosta mitä värejä ja kokoja on saatavilla. 2023 sarjaa nyt viimeiset kappaleet varastossa pienellä alella, sen jälkeen poistuvat valikoimista eli nyt viimeinen tsäänssi tilata edullisempi kiva puuvillahame kesään.

  • 2024 upea ”Limited Edition” hamesarja on poltettu oranssi & ruohonvihreä 100% pehmeä puuvilla kukkabrodeerauksella: kangasta ei ole enempää, vain tämä pieni erä.
    100% puuvillasta ommeltu todella upea kettu-kangas! Tätä saadaan myös hiukan mittatilaushameisiin Lady-malliin. Näissä kätevä tarra vyötäröllä. Oranssi loppu – vihreää ja kettua on vielä.
  • Lisäksi kesäksi 2024 teimme pienen sarjan vanharoosaa ja vedensinistä pehmeää puuvillaa: tässä sarjassa kokeeksi kuminauhavyötärö ja yhtenäinen leikkaus: ei ole vaaraa viuhahdukselle verrattuna halkiolliset mallit 😀 Vyötärön sisä-takana pieni aukko josta kuminauhaa voi lyhentää halutessaan. Pieni erä S-M-L-XL, kangasta jäi vielä jos tuntuu että tykkäätte!

Ladyssä on sama kaunis muotokieli ja perusominaisuudet kuin muissakin malleissa: säädettävä pitkä tarrakiinnitys etuosan kietaisussa, kaunis leikkaus ja erinomaisen mukava päällä. Lady on takaa pidempi ja edestä lyhyempi; sen helma on täyskello joka laskeutuu upeasti. Koska hameen ei ole tarkoituskaan olla pitkä, se antaa paljon pelivaraa oman koon puolesta. Valitse siis koko vyötärön perusteella ja ota mieluummin kahden koon välissä aprikoidessasi se pienempi koko (säätövaraa paremmin isompaan päin). Hame passaa lyhyempänä mallina mainiosti myös isommille lapsille ja teineille!
Lady on varsin monipuolinen ja passaa malliltaan ja olemukseltaan yhtä lailla toimistoon, kotiin, kaupungille, ratsastukseen kuin illallisellekin.

KOKOTAULUKKO vyötärö:
XS 70-77
S 75-82
M 82-89
L 90-100

Koossa M etupituus leveä vyötärökaitale mukaanlukien 63 cm, taka 89 cm ja sivusta 77 cm.
Isommassa koossa pituus ei kasva vaan on sama tai jopa hiukan lyhyempi: valitse sopiva koko vyötärönympäryksen perusteella. (Säätövaraa noin 15 cm, etenkin isompaan päin). Jos olet kahden koon välillä, suosittelen pienempää – säätövara toimii paremmin niin päin.

Nappaa omasi!

VALIKKO NÄYTTÄÄ MITÄ ON SAATAVILLA:
Punainen: Joulunpunaista sileää puuvillaa tarravyötäröllä
Kyyhkysensininen: Kaunis harmaaseen taittava sininen sileää puuvillaa tarravyöräröllä
Vihreä: Omenanvihreää brodeerattua puuvillaa tarravyötäröllä
Kettu: Moniväristä sileää puuvillaa tarravyötäröllä
VanhaRoosa: Vanhan roosan väristä pehmeää puuvillaa kuminauhavyötäröllä
Sininen: Aqua-sininen pehmeää puuvillaa kuminauhavyötäröllä

 

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Mitat50 × 20 × 10 cm (senttimetri)
Koko

XS, S, M, L, XL

Väri Colour

, , , , , , ,

Saatat myös pitää...