Ale!

Kesä-Lady – Limited Collection

109,00 139,00 

Kesä-Lady napakkaa puuvillaa! Kolme kesäistä väriä jotka menevät sopivasti syksyynkin. Tsekkaa lisätiedot pidemmästä tuotekuvauksesta.

Tuotetunnus (SKU): 731 Osastot: ,

Kuvaus

Valmistimme ihania Lady-hameita iloksenne: kauniit kevyet hameet puuvillasta kolmessa eri värissä! Kyyhkysensininen, turkoosi ja punainen. Näissä nyt viimeiset täydennykset varastossa, sen jälkeen poistuvat valikoimista eli nyt viimeinen tsäänssi tilata edullisempi kiva puuvillahame kesään.

2022-23 upea ”Limited Edition” hame on sinapinvärinen pellava-viskoosi, mahtava päällä, laskeutuu todella kauniisti. Tätä on nyt pieni sarja nauhakiinnityksellä! (Kangasta on vielä jos joku haluaa tästä mittatilauksen pitkänä hameena tai muuten eri koossa / mallissa.)

– Turkoosi, kyyhky ja punainen puuvillainen tarrakiinnityksellä
– Sinapinkeltainen pellava-viskoosi nauhakiinnityksellä

Ladyssä on sama kaunis muotokieli ja perusominaisuudet kuin muissakin malleissa: säädettävä pitkä tarrakiinnitys etuosan kietaisussa, kaunis leikkaus ja erinomaisen mukava päällä. Lady on takaa pidempi ja edestä lyhyempi; sen helma on täyskello joka laskeutuu upeasti. Koska hameen ei ole tarkoituskaan olla pitkä, se antaa paljon pelivaraa oman koon puolesta. Valitse siis koko vyötärön perusteella ja ota mieluummin kahden koon välissä aprikoidessasi se pienempi koko (säätövaraa paremmin isompaan päin). Hame passaa lyhyempänä mallina mainiosti myös isommille lapsille ja teineille!
Lady on varsin monipuolinen ja passaa malliltaan ja olemukseltaan yhtä lailla toimistoon, kotiin, kaupungille, ratsastukseen kuin illallisellekin.

KOKOTAULUKKO vyötärö:
XS 70-77
S 75-82
M 82-89
L 90-100

Koossa M etupituus leveä vyötärökaitale mukaanlukien 63 cm, taka 89 cm ja sivusta 77 cm.
Isommassa koossa pituus ei kasva vaan on sama tai jopa hiukan lyhyempi: valitse sopiva koko vyötärönympäryksen perusteella. (Säätövaraa noin 15 cm, etenkin isompaan päin).
Sinapinkeltainen on vähän lyhyempi edestä ja ihan sivusta kuin muut värit kankaan pienemmästä leveydestä johtuen.

Nappaa omasi!

 

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Mitat50 × 20 × 10 cm (senttimetri)
Koko

XS, S, M, L

Väri Colour

, , ,

Saatat myös pitää...