Ale!

Neuletakki

69,00 89,00 

Ajaton monikäyttöinen neuletakki, kahta kokoa. Rento ja mukava päällä!

Tuotetunnus (SKU): 486 Osasto:

Kuvaus

Meillä on muutamia kangasrullia retroja “mysteerineulosta” eli materiaalin sisältö lievästi arvan varassa: todennäköisesti hiukan villaa ja reilusti polyesteria: mietittiin mitä kivaa näistä voisi tehdä? No neuletakkeja! Aivan ihana tuote sekä kotisohvalle että myös vaikkapa töihin. Näyttää kivalta myös auki. Hakaskiinnitys, reilut koot. Ei kovin kutittavainen kangas, ellei ole erityisen herkkäihoinen.

Koko määräytyy rinnanympäryksen mukaan niin että silti mukavan väljä:
S/M: noin 36-42: ry max n 110 cm
L/XL: noin 44-52: ry max n 135 cm

Eli vaikka massun puolesta koko olisi 44 mutta rinnanympäryksen puolesta 40, kannattaa melkein ottaa tuo pienempi koko ja toisinpäin. Väljää mallia!
Kysy lisää asiakaspalvelusta jos kokohommat mietityttävät info@coz.fi

Kahta väriä: Ajaton harmahtavan ruskea neulos: käy tosi moneen muuhun väriin, näyttää upealta myös esimerkiksi konjakin, kastanjan tai tummanruskean nahan kanssa. Näitä on enää ihan pari jäljellä eikä lisää saada kun pakka ommeltu loppuun: last change! 😀 Jäljellä enää YKSI L !

Toinen väri on nimetty hauskasti Mummolaksi: se on äkkiseltään vähän hassun värinen tosi tumma ruskea jossa muun värisiä hentoja raitoja, mutta päällä oikeastaan tosi hauska. Tämä on kuulkaas oikea vintagekangas kasarilta – ehkä ysäriltä! Todennäköisesti silkkaa polyesteriä ja vähän pörröistä, mutta päällä tosi kiva ja kutittamaton. Ihanan pehmeä. Tästä samasta kankaasta voi teettää itselleen myös Luella-jakun, hameeksi se ei oikein käy. Joustaa vähän.

 

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Mitat50 × 20 × 10 cm (senttimetri)
Koko

S, L

Väri Colour

,