Neuletakki

79,00 89,00 

Ajaton monikäyttöinen neuletakki, yhden koon. Rento ja mukava päällä!

Tuotetunnus (SKU): 486 Osastot: ,

Kuvaus

Meillä on muutamia kangasrullia retroja ”mysteerineulosta” eli materiaalin sisältö lievästi arvan varassa: todennäköisesti hiukan villaa ja reilusti polyesteria: mietittiin mitä kivaa näistä voisi tehdä? No neuletakkeja! Aivan ihana tuote sekä kotisohvalle että myös vaikkapa töihin. Näyttää kivalta myös auki. Hakaskiinnitys, reilut koot. Ei kovin kutittavainen kangas, ellei ole erityisen herkkäihoinen.

Kahta kokoa:

S ry max n 115 cm, 36-42
L ry max n 140 cm, 44-52(54 riippuen ry)
Väljää mallia!
Kysy lisää asiakaspalvelusta jos kokohommat mietityttävät info@coz.fi

Paria eri väriä, löydät ne valikosta ja galleriasta. Valikko näyttää mitä kokoja on saatavilla.

– Pieni erä harmaata tosi kivaa neulosta! Samaa kuin meillä oli aiemmin ruskeana joka oli tosi suosittua. Tästä on jäljellä myös yksi ruskea L-koko.

-Väri on nimetty hauskasti Mummolaksi: se on äkkiseltään vähän hassun värinen tosi tumma ruskea jossa muun värisiä hentoja raitoja, mutta päällä oikeastaan tosi hauska. Tämä on kuulkaas oikea vintagekangas kasarilta – ehkä ysäriltä! Todennäköisesti silkkaa polyesteriä ja vähän pörröistä, mutta päällä tosi kiva ja kutittamaton. Ihanan pehmeä. Tästä samasta kankaasta voi teettää itselleen myös Luella-jakun, hameeksi se ei oikein käy. Joustaa vähän.

 

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Mitat50 × 20 × 10 cm (senttimetri)
Koko

S, L

Väri Colour

, ,