Trikootopit

34,90 

Ihanat monikäyttöiset trikootopit kesään! Kahta erilaista: luomupuuvillaa tai lycraa, yksisarvisia ja kukkia! Suomalaista käsityötä. Nappaa omasi, rajoitettu erä

Tuotetunnus (SKU): 403 Osasto:

Kuvaus

Suloiset kesätopit COZilta! Kiva pari vaikkapa pellavahameen kanssa.

Kahta kangasta:
– Yksisarviskuvio luomutrikoo 95% luomupuuvillaa 5% elastaania. Napakkaa vähän paksumpaa laadukasta trikoota. Hihaton toppi, joka vähän pidempi kuin normaalisti: ei nouse selästä kyykistellessä. Tätä kangasta ei valitettavasti saada enää lisää! 

– Kukkakuvioinen euroopassa valmistettua lycraa: polyesteri / elastaani, vähän paksumpaa kangasta joka istuu napakasti eikä ”lörpisty” heti. Muutoin sama malli kuin yksisarvisessa, mutta tässä pienet ”olkahihat” eli ei täysin hihaton. Tätä kangasta tulossa myös lisää, jos tästä erästä jäit ilman!

Koot aika reilua suomalaista kokoluokkaa: ota sama koko kun ottaisit Prismasta tai henkkamaukasta 😀 Ei siis  missään nimessä kovin pienet koot. Elastaanin ansiosta kangas venyy jonkin verran päällä, älä ota turhaan liian isoa kokoa. Kuvagalleriassa kuvia.

Kukallisesta kankaasta tulossa myös XL jos menekkiä tuntuisi olevan, ja yksisarviskankaan tilalle löysin kahta toista yksisarvistrikoota, näistä lisää instan puolella kun tulossa!

Lisätiedot

Paino0,2 kg (kilogramma)
Mitat20 × 20 × 5 cm (senttimetri)
Väri Colour

,

Koko

S, M, L