SuomiVillahame

429,00 549,00 

Upea villahame Suomessa kudottua suomenlampaan villaa! Saatavana joko pirtanauhakiinnityksellä tai kotimaisella poronnahkavyöllä. Katso tarkemmat tiedot!

Tuotetunnus (SKU): 8292 Osastot: ,

Kuvaus

Haluatko olla mukana historiallista tapahtumaa: monen vuosikymmenen tauon jälkeen Suomesta saa taas täällä tehtyä villakangasta!

Ensimmäinen erä Saimaa Woolsin villakangasta meni saman tien mutta nyt saatiin uusi satsi: tämä upea värjäämättömästä suomenlampaan villasta tehty kangas on jotain super ihanaa!

Tarjoan tästä nyt tilaustyönä hameita:
✅ Suomessa suomenlampaan villasta kudottu kangas
✅ Hameet käsityönä Suomen Turussa
✅ Harmaanruskea värjäämätön väri sopii kaikkeen. Huom ei saatavilla enää tuota kuvien vaalean harmaata: kuvat vain siksi että niissä näkyy nauhakiinnitys. Saatavilla vain harmaanruskeaa villaa rajoitettu erä!
✅ Laskeutuu upeasti, todella lämmin päällä. Ikuinen ystävä joka kestää sukupolvelta toiselle
✅ Kiinnitys joko pirtanauha (eka hinta) tai kuten tässä: suomalainen poronnahka sekä käsi taottu solki (toka hinta)
✅ Lady malli joka kuvassa: 429/459€. Mielestäni tähän sopii juurkin Lady parhaiten mutta teemme näitä myös Classic pitkänä: 519/549€ .
✅ Katso tuotekuvista vyö / nauhakiinnitysvaihtoehdot. (Harmaata villaa ei saatavilla mutta kuvista näkyy kiinnitys) Tuotekuvissa vain Ladyt! 
✅ 100% villaa: ei vesipesua. Tahrat voi huljuttaa hyvin hellästi kylmässä vedessä, muutoin hoidoksi riittää tuuletus ja ravistelu. Talvella hametta voi hellästi pöllyttää pakkaslumessa.

✅ Tiedustelut ja apua tilaamiseen meilillä info@coz.fi. Tilausohje sivun lopussa.

LADY- mallin KOKOTAULUKKO vyötärö:
XXS 64-69
XS 70-75
S 75-80
M 81-87
L 88-96
XL 97-102
Laita kassalla tulevaan viestikenttään valittu vyötärömitta. 
Koossa M etupituus leveä vyötärökaitale mukaanlukien 63 cm, taka 89 cm ja sivusta 77 cm.
Isommassa koossa pituus ei kasva vaan on sama tai jopa hiukan lyhyempi: valitse sopiva koko vyötärönympäryksen perusteella. (Säätövaraa etenkin suurempaan päin vielä n 10 cm). Halutessasi voimme tehdä Ladyn myös tasapitkänä lyhyenä versiona joka on kauttaaltaan noin 60 cm pitkä.

Jos olet kahden koon välissä, ota PIENEMPI, säätövara toimii paremmin niin päin. Huomaathan että nahkavyökiinnityksessä ei ole säätövaraa ihan hurjasti.
CLASSIC- mallin speksit löydät täältä: CLASSICTILAUSOHJE: 
– Nappaa valikosta haluamasi malli: Classic (nauhakiinnitys) tai Classic nahkavyökiinnityksellä / Lady (nauhakiinnitys) tai Lady nahkavyöllä
– Kassalla tulee viestikenttä omien yhteystietojen yhteydessä: kirjoita sinne Ladyn vyötärökoko (Teemme tästä vain kokoja XS-XL) / Classicin vyötärö – sekä pituusmitta.

Huomaathan, että nauhakiinnityksessä ja nahkavyössä ei ole ihan yhtä paljon säätövaraa kuin tarravyötäröissä. Jos olet kahden koon välissä, ota pienempi: säätövara toimii paremmin niin päin.

Lisätiedot

Paino1 kg
Mitat50 × 20 × 10 cm
MALLI/MODEL:

Classic nahkavyöllä, Lady nahkavyöllä, Classic, Lady