SuomiVillahame

429,00 549,00 

Upea villahame Suomessa kudottua suomenlampaan villaa! Saatavana joko pirtanauhakiinnityksellä tai kotimaisella poronnahkavyöllä, lyhyempää Lady-mallia tai pitkää Classicia. Katso tarkemmat tiedot!

Tuotetunnus (SKU): 8292 Osastot: ,

Kuvaus

Haluatko olla mukana historiallista tapahtumaa: monen vuosikymmenen tauon jälkeen Suomesta saa taas täällä tehtyä villakangasta!

Ensimmäinen erä Saimaa Woolsin villakangasta meni saman tien mutta nyt saatiin uusi satsi: tämä upea värjäämättömästä suomenlampaan villasta tehty kangas on jotain super ihanaa!

Tarjoan tästä nyt tilaustyönä hameita:
✅ Suomessa suomenlampaan villasta kudottu kangas: tumma harmaanruskea. Harmaat värit suomalaista lammasta nekin, mutta ei pelkästään suomenlammasta.
✅ Hameet käsityönä Suomen Turussa
✅ Tumma harmaanruskea värjäämätön väri sopii kaikkeen. Saatailla myös pieni erä neljää eri harmaata. Vaalehan harmaan jo loppuneen kankaan tuotekuvissa näkyy nauhakiinnitys. Kaikkia näitä villoja on vain tosi rajoitettu erä!
✅ Laskeutuu upeasti, todella lämmin päällä. Ikuinen ystävä joka kestää sukupolvelta toiselle
✅ Kiinnitys joko pirtanauha (eka hinta) tai kuten tässä: suomalainen poronnahka sekä käsi taottu solki (toka hinta). Mallikappaleessa vyökiinnitys ”väärin päin” oikeissa tuotteissa vyönsolki ja vyöosa kiinnitettynä toisin päin eli kietaisuosan suuntaan.
✅ Lady malli joka kuvassa: 429/459€. Mielestäni tähän sopii juurkin Lady parhaiten mutta teemme näitä myös Classic pitkänä: 519/549€ .
✅ Katso tuotekuvista vyö / nauhakiinnitysvaihtoehdot sekä eri saatavilla olevat villat.
✅ 100% villaa: ei vesipesua. Tahrat voi huljuttaa hyvin hellästi kylmässä vedessä, muutoin hoidoksi riittää tuuletus ja ravistelu. Talvella hametta voi hellästi pöllyttää pakkaslumessa.

✅ Tiedustelut ja apua tilaamiseen meilillä info@coz.fi. Tilausohje sivun lopussa.

LADY- mallin KOKOTAULUKKO vyötärö:
XXS 64-69
XS 70-75
S 75-80
M 81-87
L 88-96
XL 97-102
Laita kassalla tulevaan viestikenttään valittu vyötärömitta. 
Koossa M etupituus leveä vyötärökaitale mukaanlukien 63 cm, taka 89 cm ja sivusta 77 cm.
Isommassa koossa pituus ei kasva vaan on sama tai jopa hiukan lyhyempi: valitse sopiva koko vyötärönympäryksen perusteella. (Säätövaraa etenkin suurempaan päin vielä n 10 cm). Halutessasi voimme tehdä Ladyn myös tasapitkänä lyhyenä versiona joka on kauttaaltaan noin 60 cm pitkä vyötärökaistale mukaan luettuna.
Jos olet kahden koon välissä, ota PIENEMPI, säätövara toimii paremmin niin päin. Huomaathan että nahkavyökiinnityksessä ei ole säätövaraa ihan hurjasti.
Jos haluat Ladyn isommalla vyötäröllä sekin onnistuu, mutta koska tällöin hame tehdään kahdesta kappaleesta kankaan menekki pomppaa olennaisesti ja hintaluokka on tällöin sama kuin Classicissa (sama kankaan menekki). Laita tässä tapauksessa viestiä info@coz.fi niin tehdään juuri sopiva ihan missä vyötärömitassa vaan!
Pitkän CLASSIC- hamemallin tiedot ja kasan kuvia mallista löydät täältä: CLASSIC
Huomaathan, että valmistamme Classicit ihan missä koossa tahansa: tuo valmiiden hameiden kokotaulukko on ohjeellinen ja siis valmiita hameita varten!TILAUSOHJE: 
– Nappaa valikosta haluamasi malli: Classic (nauhakiinnitys) tai Classic nahkavyökiinnityksellä / Lady (nauhakiinnitys) tai Lady nahkavyöllä
– Kassalla tulee viestikenttä omien yhteystietojen yhteydessä: kirjoita sinne Ladyn vyötärökoko (Teemme tässä hintaluokassa kokoja XS-XL) / Classicin vyötärömitta – sekä hameen pituusmitta. Huomaathan, että nauhakiinnityksessä ja nahkavyössä ei ole ihan yhtä paljon säätövaraa kuin tarravyötäröissä joita teemme perusClassicit ja Ladyt. Jos olet kahden koon välissä, ota pienempi: säätövara toimii paremmin niin päin.
– Jos haluat Ladyn isommalla vyötäröllä kuin XL valitse valikosta Classic (hinta sama – kankaan menekki sama) ja laita meille viestiä vyötärön koosta info@coz.fi

Muutenkin toki asiakaspalvelu auttaa jos tulee kysyttävää tai tarvitset apua – laita rohkeasti viestiä!

Teemme nämä hameet tilauksesta: toimitusaika 14-28 vuorokautta ruuhkasta riippuen (marras-joulukuu luonnollisesti ne kiireisimmät kuukaudet pienessä ompelimossamme)

UUTUUS UUTUUS UUTUUS!

Saimme pienen erän harmaansävyisiä pehmoisia paksuja suomivilloja: haluatko hameen jostain näistä? Vain tosi pieni rajallinen erä kutakin! Katso tästä VIDEO ja alta kuvat:

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Mitat50 × 20 × 10 cm (senttimetri)
MALLI/MODEL:

Classic nahkavyöllä, Lady nahkavyöllä, Classic, Lady