Yksittäiskappaleet

100,00 215,00 

Löytöjä yksittäiskappaleista, pienistä kangaseristä ym:  uniikkeja kappaleita heti postitettavaksi

Tuotetunnus (SKU): 700 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Tee mahtavia löytöjä yksittäiskappaleistamme, nämä suoraan varastosta.
Mittataulukko Classic-hameisiin ja Ladyjen vyötärömittaan tuotekuvassa. Huomaathan, että vyötäröllä on reippaasti säätövaraa myös isompaan päin!
Tarkemmat tuotekuvaukset Classicista ja Ladyistä löydät klikkaamalla tästä niiden nimen kohdalta linkkejä.

Klikkaamalla valikosta kutakin tuotetta tulee samalla sen kappaleen tai kankaan värin kuva, jota olet tilaamassa.

Numero 1: SadeLady vahattua puuvillaa koko S, punaruutuisella flanellivuorella, vyölenkit. Oliivin väristä laskeutuvaa “öljäri”-kangasta, kevyt antiikkipinta. Tuotetta voi tilata myös muissa väreissä ja koossa: tämä suoraan valmis postiin. Tuolta linkistä myös tarkemmat speksit ja kokotaulukko (vyötärö sama kokotaulukko kuin tuolla tuotekuvissa Classiciin). 215€

Numero 2: Vanhan malliston villajakku harmaanruskeaa harjattua villaa, S, vetskarilla, brodeeratut hihat. Settinä huivihupun kanssa. Jakussa kakkoslaadun ompelu: oli koekappale. Ei haittaa käyttöä eikä näy ulospäin. Normaali hinta 190€+39€, nyt koko setti vain 120€.

Numero 3: Vanhan malliston villajakku tummanharmaata harjattua villaa S, vetskarilla, brodeeratut hihat. Jakussa ihan lievä kakkoslaadun ompelu joka ei näy ulospäin eikä haittaa käyttöä. Normaali hinta 190€, nyt tämä yksittäinen 100€.

Numero 4: Lumikuningatar takki kokoa 38-42 (tamppia voi säätää vyötärön mukaan), tehty pikaisesti kuvauksiin, ei kovin hieno ompelujälki mutta aivan supermahtava takki talven kuvauksiin tai muuten vaan kuningatarmeininkiin. Niellyt valkeaa laatuvillaa 5 metriä, helposti poistettavat tekokarvasomisteet. Hinta nyt vain jopa alle materiaalin hinnalla: 180€.

Numero 5: Musta Luella-jakku villaa kokoa L (42-44), normaalihinta 199€ tämä viimeinen kappale (jatkossa vain pörrövillana) 169€. Monikäyttöinen taskullinen ihana jakku
Luella

Lisätiedot

Paino1 kg
Mitat50 × 20 × 10 cm
Yksittäiskappale

7, 8, 1, 2, 3, 4, 5, 6