Ulkoiluhame, Classic

139,00 

Ulkoiluhame Classic- mallia, eri väreissä. Valikko näyttää vain värit ja koot jotka ovat varastossa. Kaikkia värejä saatavilla vain pieni rajoitettu erä! Katso alla olevasta kuvauksesta tarkemmat tiedot, värimalleja sekä kokotaulukko. Teemme liki kaikki hameet tilauksesta ja tässä aina vain pikkuruinen valmiserä: TILAUSHAME-sivulta suurempi valikoima ja värivalikoima, myös omilla mitoilla. 

Tuotetunnus (SKU): 104 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Villainen ulkoiluhame pitää Sinut lämpimänä ulkoillessa, sen kanssa voi jopa hiihtää, ratsastaa tai vaikkapa metsästää. Aivan ihana pukine myös viileään talvikotiin, kaupungille, tai heittää pyjaman päälle koiran kanssa aamulla ulos lähtiessä. Hameen kaunis leikkaus, leveä vyötärökaistale, elegantit takalaskokset sekä pienet mietityt yksityiskohdat tekevät tästä monen todellisen lempivaatteen. Vyötärön pitkä tarrakiinnitys antaa hameeseen mukavasti säätövaraa ja takaa turvallisuuden myös vauhdikkaissa ulkolajeissa. Lisäksi tarrakiinnitys tuo hameeseen hieman vyötärkorsettimaista tukea. Tähän tuotteeseen voit liittää myös helmanauhan.

Materiaali on lämmintä, kevyttä ja hyvin laskeutuvaa raikasta laatuvillaa! Käyttöä Classic-hameelle on Suomen ilmastossa noin 3/4 vuotta 😉

Hoito: Laadukas villa hylkii likaa ja karvoja, ja sille riittää hoidoksi usein pelkkä tuuletus ja ravistelu. Jos hame on likaantunut niin pahoin että se on pestävä, aina turvallisinta on suorittaa ammattilaisen tekemä kuivapesu. Suurin osa materiaaleista kestää kuitenkin aivan mainiosti hellävaraista villapesua 30°:ssa, hyvin kevyt linkous ja kuosittelu muotoonsa kosteana. Kuumempi pesu tai linkous saattavat kutistaa vaatteen.

Kokotaulukko: Pituusmitta vyötärökaistaleen yläosasta sivusta alas saakka – hame on tätä edestä hiukan lyhyempi kuin takaa ettei helmaan kompuroi niin helposti kävellessä. Vyötärömitta tarrat kokonaan kiinni keskeltä vy mittaa (esim S koossa 77 cm); huomaathan että silti +- 15 cm säätövaraa pitkästä tarrasta johtuen! Jos olet ”kokojen välissä”, suosittelemme ottamaan pienemmän säätövaran takia. 

Valtaosa hameistamme tulee tilaushameina, jolloin saamme kaikille juuri oikean koon ja värin.

Lisäksi koko LL: Lyhyt-Leveä on S pituudella ja L vyötäröllä.

Jos kokotaulukosta tai väreistä ei löydy sopivaa, hameita saa mittatilauksena lukuisissa eri väreissä omilla mitoilla!

Jokaista väriä ja kokoa on vain rajoitettu erä! Huomaathan että tuotteet ovat käsin valmistettuja; niissä saattaa olla keskenään pieniä variaatioita. Myös värit saattavat poiketa hiukan toisistaan, eri kangaspakoissa saattaa olla pieniä sävyeroja. Onko väri jo loppu? Ei hätää: Usein teemme väristä vain yhden sarjan, etenkin jos sitä on vain pieni määrä olemassa – tsekkaa myös tilaushame-sivu-!

*tsekkaa myös TUOTEINFO*

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

NYT MINIERÄ VALMIINA:

Hunaja: tätä kankaana vielä mittatilauksiinkin. Kesän kunniaksi pieni valmiserä. Tosi suloinen ja kutittamaton pehmeä kangas, sisäpuoli harjattua villafleeceä.

MUUTAMA SINIRUUDULLINEN MYÖS HETIVALMIINA! Ohutta villaa, sopii hyvin myös kesäkäyttöön.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Lisätiedot

Paino1 kg
Mitat50 × 20 × 10 cm
Koko

XXL, XS, S, M, L, XL, LyhytLeveä

Väri Colour

, ,

Go to Top