Villahame Classic

139,00 145,00 

Monikäyttöinen villahame Classic- mallia, eri väreissä. Säädettävä vyötärö, kaunis leikkaus. Kotimaista käsityötä.
Ulkoiluun, kotiin, töihin, ratsastukseen, juhliin…
Valikko näyttää värit ja koot jotka ovat varastossa. Kaikkia värejä saatavilla vain pieni rajoitettu erä! Katso alla olevasta kuvauksesta tarkemmat tiedot, värimalleja sekä kokotaulukko. HUOM: Teemme liki kaikki hameet tilauksesta ja tässä aina vain pikkuruinen valmiserä muutamaa hajaväriä ja -kokoa: TILAUSHAME-sivulta koko valikoima ja kaikki kankaat – toki myös omilla mitoilla. 

Tuotetunnus (SKU): 104 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Villainen pitkä hame pitää Sinut lämpimänä ulkoillessa: sen kanssa voi jopa hiihtää, ratsastaa tai vaikkapa metsästää. Aivan ihana pukine myös viileään talvikotiin, kaupungille, tai heittää pyjaman päälle koiran kanssa aamulla ulos lähtiessä.
– Kaunis leikkaus, design by Katariina Cozmei, satoja tyytyväisiä käyttäjiä 10 vuoden ajan!
– Elegantit takalaskokset tunnusomaista tälle designille
– Edestä hiukan lyhyempi, jotta hameeseen ei kompuroi kävellessä
– Leveä ja napakka vyötärökaitale joka kaartuu kauniisti takaa
– Pitkä tarrakiinnitys vyötärön kietaisussa antaa paljon säätövaraa sekä on nopea ja turvallinen pukea ja riisua.
– Tähän tuotteeseen voit liittää myös helmanauhan

Materiaali on lämmintä, kevyttä ja hyvin laskeutuvaa pehmeää ja raikasta vaatetusvillakangasta, jonka villaprosentti vaihtelee 60-80% välillä.
Jos haluat hameen 100% villasta, sekin toki onnistuu: tilaushameet-tuotteessa meillä on kaksi 100%villa (tumma luumu sekä harmaa tweed) lisämaksulla sekä Suomivillahameet ovat toki 100% villaa, mutta jotta hameet pysyisivät kukkarolle ystävällisenä ja todella heavy-user-käyttöä kestävänä, arkikäyttöön nämä 60-80% villapitoisuuden kankaat ovat aivan loistavia joissa on todella hyvä kulutuskestävyys sekä myös pestävyys. (100% villaa ei voi pestä.)

Käyttöä Classic-hameelle on Suomen ilmastossa noin 3/4 vuotta: oivallisia myös mökkirantaan ja vilpakkaan kotiin.

Hoito: Laadukas villa hylkii likaa ja karvoja, ja sille riittää hoidoksi usein pelkkä tuuletus ja ravistelu. Jos hame on likaantunut niin pahoin että se on pestävä, aina turvallisinta on suorittaa ammattilaisen tekemä kuivapesu. Suurin osa materiaaleista kestää kuitenkin hellää pesua käsin 30° C vedessä tai todella varovaisen konepesun hellällä linkouksella ja laakakuivauksella.

KOKOTAULUKKO TUOTEKUVISSA!
Huomaathan, että vyötäröllä on 30 sentin kietaisuosa joten siinä on mukavasti säätövaraa etenkin suurempaan päin.

LL-erikoiskoko on L vyötärö ja S helmanpituus.

Jokaista väriä ja kokoa on vain pieni rajoitettu erä. Huomaathan että tuotteet ovat käsin valmistettuja; niissä saattaa olla keskenään pieniä variaatioita. Myös värit saattavat poiketa hiukan toisistaan, eri kangaspakoissa saattaa olla pieniä sävyeroja. Onko väri jo loppu? Ei hätää: Usein teemme väristä vain yhden sarjan, etenkin jos sitä on vain pieni määrä olemassa – tsekkaa myös tilaushame-sivu-!

*tsekkaa myös TUOTEINFO*

SaveSavePieni erä HUNAJA-hametta: tämä erä ihan vähän beigempää eli ei niin selkeän keltaista. Ihana paksu villakangas: kankaan sisäpuoli harjattu pehmeäksi. Kuvassa myös valkoinen frillapoolo ja helmanauha

Lisäksi minierä näitä:


Musta-harmaa pikkuruutu, vähän ohuempaa kivaa kangasta sopii myös sisäkäyttöön. Valikosta TUMMANHARMAA


Musta-ruskehtava-harmaa pikkuruutu, hyvin laskeutuvaa ohuempaa kangasta, tiivis. VALIKOSTA HARMAA


Vihreä pörrökalanruoto, todella paksua ja lämmintä! Pieni villa% mutta tosi lämmin, ei kutita. Tämä jo valikossa tilattavissa nimellä VIHREÄ!

Lisää kuvia näistä kankaista ja hameista oheisessa tuotekuvastossa.

 

SaveSave

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Mitat50 × 20 × 10 cm (senttimetri)
Koko

Mittatilaus, XXL, XS, S, M, L, XL, LyhytLeveä

Väri Colour

, , , , , , , ,