• Villahame Lady

  129,00 145,00 
  Hameperheen lyhyt malli Lady on kerrassaan hurmaava! Siinä on sama kaunis muotokieli ja perusominaisuudet kuin muissakin COZ hameissa: säädettävä kätevä pitkä tarrakiinnitys etuosan kietaisussa, kaunis leikkaus ja erinomaisen mukava päällä. Lady on takaa pidempi ja edestä lyhyempi; sen helma on täyskello joka laskeutuu upeasti. Koska hameen ei ole tarkoituskaan olla pitkä, se antaa paljon pelivaraa oman koon puolesta. Valitse siis koko vyötärön perusteella. TEEMME LADYT PÄÄOSIN TILAUKSESTA, (klikkaa linkistä lisätiedot) usein kuitenkin myös pari kappaletta valmiina. Lue myös tarkempi tuotekuvaus!
 • Sale!
  Kesä-Lady napakkaa puuvillaa! Kolme kesäistä väriä jotka menevät sopivasti syksyynkin. Tsekkaa lisätiedot pidemmästä tuotekuvauksesta.
 • Sale!

  Retrohuivi villasekoitetta

  69,00 
  Käsin virkattu iso retrohuivi, malli suoraan 70-luvulta. Pitkä sivu peräti 200 senttimetriä. Tosi monikäyttöinen - toimii hartiahuivina, kaulahuivina, päähuivina... Materiaali melko kutittamatonta suomalaista lankaa, 75% villa, 25% polyesteri. Hoito: Tuuletus, ravistelu. Voi pestä hellästi 30°C konepesussa, ei rumpukuivausta. Tasokuivaus. Värit: Valikoima vaihtelee, kurkkaa tuotteen valikosta mitä nyt just suoraan varastosta!

Otsikko

Go to Top