Villaliivi Wilma

129,00 

Hameesen mätsäävä villaliivi viimeistelee asun! Wilma-liivi on yhtä aikaa perinteinen, korsettimainen, juhlallinen ja silti mukava päällä. Se sopii hyvin myös farkkujen ja kauluspaidan kaveriksi, tai vaikkapa meidän tuotannon Victoria- paidan kera tai kuten osassa tuotekuvia Fiona- paidan kera. Alle voi pukea vaikka poolopuseron, mielikuvitus rajana! Lue tarkempi tuotekuvaus alta

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 4928 Osasto:

Kuvaus

Hameesen mätsäävä villaliivi viimeistelee asun! Wilma-liivi on yhtä aikaa perinteinen, korsettimainen, juhlallinen ja silti mukava päällä. Se sopii hyvin myös farkkujen ja kauluspaidan kaveriksi, tai vaikkapa meidän tuotannon Victoria- paidan kera tai kuten osassa tuotekuvia Fiona- paidan kera. Alle voi pukea vaikka poolopuseron, mielikuvitus rajana!

Villaliiviä on saatavilla kaikista tilauskankaista sekä osittain vanhoista jo menneistä kankaista joista on leikkuupaloja jäljellä: jos haluat mätsätä liivin johonkin hameeseen joka sinulla on meiltä, aina kannattaa kysyä olisiko sitä kangasta vielä liiviksi.

Liivissä on takana nauhoitus, jolloin sama koko menee useampaan vartalotyyppiin: Koot muutoin S, M, L ja XL. Ota se koko, jota käytät muutenkin.

Edessä napitus, takaa pidempi. Upeaa taidokasta kotimaista suunnittelua ja käsityötä. Tästä liivistä on Sinulle iloa pitkään arkeen ja juhlaan.

TILAAMINEN:
Jokainen villaliivi valmistetaan tilauksesta koska vaihtoehtoja on lukuisia: nappaa tuote koriin ja kirjoita kassalla tulevaan viestikenttään (samalla sivulla kuin johon kirjoitat osoitetiedot) minkä kokoisen ja mistä kankaasta haluaisit. Tarvittaessa laita viestlä info@coz.fi — autan mielelläni!

Toimitusaika ruuhkasta riippuen 2-5 viikkoa.

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Mitat40 × 20 × 10 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...