Viitta Mabel

209,00

Elegantti villaviitta pitää sinut lämpimänä kylminäkin päivinä. Muhkea viitta kätkee sisäänsä jopa kolme metriä villaa ja sopii monen kokoiselle käyttäjälle. Klassikko!

Tuotetunnus (SKU): 333 Osasto:

Kuvaus

Mikä loistava tuote! Olemme täysin rakastuneet tähän vaatteeseen, joka pitää sinut lämpimänä ja tyylikkänä vilpoisina päivinä. ”Mabel”-viittaa on nyt saatavilla ihastuttavana tumman metsänvihreänä ja klassisella kamelin ruskeana villana. (Pyöräytämme tästä tarvittaessa myös muita värejä erillisestä tilauksesta kuten mustaa ja harmaata, ota yhteyttä info@coz.fi !)

Viitta on mukavan pituinen peittäen lantion, mutta tarpeeksi lyhyt jotta se olisi kätevä esimerkiksi liikenteessä. Kauniit etu- ja takalaskokset kätkevät sisäänsä jopa kolme metriä villaa, joten viitta on erittäin lämmin ja soveltuu hyvin monille käyttäjille – EU-koosta 32 kokoon 52 asti. Olkapäiden leveys voi asettaa maksimikoon, mutta muuten tämä kaunis viitta on melko ”yksi koko sopii kaikille”.

Pieniä, tyylikkäitä yksityiskohtia, kuten käsien aukkojen vahvistukset suomalaista lampaannahkaa ja ihastuttava laskostettu kaulus. Kotimaista käsityötä parhaimmillaan!

Nyt varastossa:
KAMELI: laskostettu kaulus. Tätä kangasta on vielä reilusti!
TUMMA HAVUNVIHREÄ: suora kaulus, käy myös miehille! Vielä yksi jäljellä

Fun facts: Mabel on tarkoittanut ”rakastettavaa”. Juuri sopiva nimi tälle lämpimälle ja suloiselle viitalle

Lisätiedot

Väri Colour

,