Viitta Mabel

209,00 229,00 

Elegantti villaviitta pitää sinut lämpimänä kylminäkin päivinä. Muhkea viitta kätkee sisäänsä jopa kolme metriä villaa ja sopii monen kokoiselle käyttäjälle. Upeita yksityiskohtia – käsiaukot reunustettu suomalaisella poron/ lampaan nahalla. Klassikko!

Valmistamme nämä suurimmaksi osaksi tilauksesta, mutta joskus myös muutama varastossa.

Tuotetunnus (SKU): 333 Osasto:

Kuvaus

Mikä loistava tuote! Olemme täysin rakastuneet tähän vaatteeseen, joka pitää sinut lämpimänä ja tyylikkänä vilpoisina päivinä. ”Mabel”-viittaa on nyt saatavilla pääosin tilauksesta mutta usein myös pieni erä valmiina pippuritweed- villana ruskeansävyisenä ja vihreänsävyisenä (tämä on eri villa kuin hame-pippuri! Viittavilla on paksumpaa), pyöräytämme tästä tarvittaessa myös muita värejä erillisestä tilauksesta, esimerkiksi klassikko kamelista joka kuvissa ja vaikkapa mustasta.

Viitta on mukavan pituinen peittäen lantion, mutta tarpeeksi lyhyt jotta se olisi kätevä esimerkiksi liikenteessä. Kauniit etu- ja takalaskokset kätkevät sisäänsä jopa kolme metriä villaa, joten viitta on erittäin lämmin ja soveltuu hyvin monille käyttäjille – EU-koosta 32 kokoon 52 asti. Olkapäiden leveys voi asettaa maksimikoon, mutta muuten tämä kaunis viitta on melko ”yksi koko sopii kaikille”.

Pieniä, tyylikkäitä yksityiskohtia, kuten käsien aukkojen vahvistukset suomalaista poronnahkaa ja ihastuttava laskostettu kaulus. Kotimaista käsityötä parhaimmillaan!

Tehdään pääosin haluamastasi väristä joko omasta kankaasta (menekki 3 m) tai meidän väreistä – samat kankaat kuin tilaushameissa. 

Fun facts: Mabel on tarkoittanut ”rakastettavaa”. Juuri sopiva nimi tälle lämpimälle ja suloiselle viitalle

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Mitat50 × 20 × 10 cm (senttimetri)
Väri Colour

, , , ,