Villajakku Luella

219,00

Monikäyttöinen COZ villajakku pehmeää hiukan joustavaa materiaalia. Napitus edessä, kaunis pystykaulus joka näyttää kivalta myös auki. Oikea luottovaate! Lue tarkempi kuvaus alta:

tuotetunnus (SKU) 378 Osasto:

Kuvaus

Upea uutuus COZ tuotevalikoimassa – uusittu versio hyvin suositusta villajakusta, tällä kertaa napituksella! Naisellinen ja  monikäyttöinen villajakku on tehty villasekoitteesta, jonka voi pestä hellästi 30 asteessa konepesussa. Villa on hiukan joustavaa, joten se sopii hyvin monenlaiseen figuuriin. Jakut ovat ilman vuorikangasta, joka takaa joustavuuden, hengittävyyden ja kaikki muut villan hyvät ominaisuudet. Napitus neljällä napilla + kauluksessa yksi nappi, taskut. Kivan näköinen myös auki tai vain osittain napitettuna. Luonnollisesti sopii COZ hameiden ja kauluspaidan kanssa kuin nenä päähän!

Villajakku on mainio tuote kaupungille, töihin, mihin tahansa! Yhtä aikaa elegantti ja kuitenkin rento pukine. Nyt saatavana klassisena tummahkona meleerattuna harmaana joka käy melko lailla kaikkien vaatteiden kanssa, vain rajoitettu erä kankaan saatavuudesta johtuen. Ole siis nopea!
Oivallista käsityötä Suomen Turusta.

ENNAKKOMYYNNISSÄ: TOIMITUKSET 15.11. ALKAEN!

Kolme kokoa: S, M ja L, jotka ovat kaikki tosi reiluja kokoja vastaten 36/38, 40/42 ja 44/46. Villakangas on hiukan joustavaa. Melko pitkät hihat, joten käy myös Sinulle jolla on ongelmia löytää tarpeeksi pitkiä hihoja. Jos olet epävarma koosta, laita viestiä niin autamme! info@coz.fi

Fun Facts: Luella on tarkoittanut kuulemma soturia. Tämä vaate onkin oivallinen arjen soturille 😉

Lisätiedot

Väri

Koko

S, M, L