Pussukka

24,90 29,90 

Viimeistele tyyli mätsäävällä pussukalla, jonka voit kiepauttaa helposti vyötäröllesi tai kantaa kädessä / olalla. Pussukkaan mahtuu älypuhelin, heppanameja, avaimet… Sopii erittäin hyvin hameen kaveriksi! Jokainen on vähän erilainen 😉

Jos tilaat mittatilaushameen, teemme sinulle halutessasi pussukan samasta kankaasta. Mittatilaushameisiin voit valita pussukan sijasta myös kiinteän taskun, hinta sama ja valinnan voi tehdä valitsemalla koriin kiinteä tasku.

Värivalikoima valmissa pussukoissa vaihtelee, laita viestiä mitä väriä haluat! Ota yhteyttä info@coz.fi !

Tuotetunnus (SKU): 119 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Viimeistele tyyli mätsäävällä pussukalla, jonka voit kiepauttaa helposti vyötäröllesi tai kantaa kädessä / olalla. Pussukkaan mahtuu älypuhelin, heppanameja, avaimet… Sopii erittäin hyvin hameen kaveriksi! Valmisvalikoiman jokainen on vähän erilainen 😉

Jos tilaat mittatilaushameen, teemme sinulle halutessasi pussukan samasta kankaasta tai kiinteän päällitaskun. Tilauksesta tehtävän pussukan kiinnityksen voi halutessaan saada kahdella eri tavalla: joko niin että nauha kiinnittyy vyölaukkumaisena pussukan taakse, tai sivuille jolloin pussukka on enemmän käsilaukkumainen (voi silti kiinnittää myös vyötärölle).

Värivalikoima valmissa pussukoissa vaihtelee, laita viestiä mitä väriä haluaisit.
Ota yhteyttä info@coz.fi !

Pudotusvalikon vaihtoehdot:
– Mittatilaus: juuri valitsemastasi väristä esim mätsäämään hameeseen
– Kiinteä tasku tilaushameisiin: päällitasku oikealle puolelle
– Värilajitelma: pussukka valmiista lajitelmasta

Mittatilauspussukka: laita kassalla tulevaan viestikenttään, minkä värisen pussukan haluaisit, ja tuleeko kiinnitysnauhat sivuille vai taakse.

Lisätiedot

Mitat17 × 1 × 17 cm (senttimetri)
Väri Colour

, ,