Akateeminen COZ- Kapsoni

179,00 

Käytännöllinen, kaunis ja laadukas akateeminen kapsoni jossa paljon säätövaraa. Valmistettu taidokkaana käsityönä Bulgariassa ystäväni toimesta.

Jos varasto on loppu ja tarvitset kapsonin hetiheti- laita viestiä, meillä on myös pelkkiä ”demikapsoneita” eli turpaosia saatavilla sekä niihin niskahihnoja. Näitä voi käyttää myös kuolainten ja tai tavallisten suitsien kanssa!

VARASTO NYT LOPPU mutta voit jo tilata ennakkoon, seuraava satsi tulee kesäkuun alussa

Myös mätsääviä pikalukollisia 3 metrisiä nahkaohjia suoraan varastossa.

Valikko näyttää varastotilanteen!

Tuotetunnus (SKU): 900 Osasto:

Kuvaus

Upea COZ-kapsoni hurmaa hevosen ja kuskin sekä katsojat kauneudellaan ja käytännöllisyydellään! Kuten aiempi takavuosien Iberico-kapsoni mutta tällä kertaa koristeltu versio, jossa entistä enemmän säätövaraa sekä vähän erilainen turpaosa. Valmistettu varsinaisen ”nahkavelho” ystävämme toimesta Bulgariasta. Sointuu oivallisesti myös myymimme Kastanja- vöihin ja laukkuun; sävysävyyn hevosen varusteiden kanssa!

*Paljon mietittyjä yksityiskohtia

*Turpaosa on litteä ja sisällä oleva kestävä ketju johon renkaat kiinnitetty kevyesti pehmustettu miellyttävällä pehmeällä nahalla. Myös leuan alla pehmuste jonka saa halutessaan toki poiskin.

*Sama kapsoni käy ainakin Cob-Full-XFull kokoihin, katso kuvat, sama kapsoni! Lisää reikiä tekemällä menee todennäköisesti myös ponille, sekä XXFull-kokoon. Tilauksesta myös shetty-pony sekä jättikoko.

*Toistaiseksi saatavana antiikkiruskeana sekä mustana. Valikko näyttää varastotilanteen.

*Saatavilla erikseen myös sointuvat ohjat; 3 metriä pitkät pikalukko-ohjat joissa sama kaunis kuviointi. Myös tavallisia sileitä 3 metrin nahkaohjia saatavilla pikalukoilla, sekä poni-koko.

*Teetämme kapsonit köntissä ja myymme niitä myös etukäteen: saat omasi heti kun ne tulevat Suomeen. Joskus koko satsi menee jo etukäteen – tilaa ihmeessä jos haluat omasi, näitä tulee vain noin 3 kertaa vuodessa varastoon. Tällä hetkellä kysyntä ylittää tuotannon mutta hyvää kannattaa odottaa! Jos varasto on loppu ja haluat ostaa omasi jo etukäteen – laita viestiä saat maksulinkin ennakotilaukseen.

*Muistathan tilata erikseen myös ohjat!

 

Lisätiedot

Paino0,5 kg (kilogramma)
Mitat40 × 20 × 10 cm (senttimetri)
Väri Colour

,