Akateeminen COZ- Kapsoni

179,00 

Käytännöllinen, kaunis ja laadukas akateeminen kapsoni jossa paljon säätövaraa. Valmistettu taidokkaana käsityönä  EUssa.

Jos varasto on loppu ja tarvitset kapsonin hetiheti- laita viestiä, meillä on myös pelkkiä “demikapsoneita” eli turpaosia saatavilla sekä niihin niskahihnoja. Näitä voi käyttää myös kuolainten ja tai tavallisten suitsien kanssa!

Myös mätsääviä pikalukollisia 3 metrisiä nahkaohjia suoraan varastossa.

NYT VARASTOTILANNE: Loppu, seuraava satsi tulee taas kesän lopulla: osta omasi ennakkoon koska nämä loppuvat taas… 😀

Tuotetunnus (SKU): 900 Osasto:

Kuvaus

Upea COZ-kapsoni hurmaa hevosen ja kuskin sekä katsojat kauneudellaan ja käytännöllisyydellään! Kuten aiempi takavuosien Iberico-kapsoni mutta tällä kertaa koristeltu versio, jossa entistä enemmän säätövaraa sekä vähän erilainen turpaosa. Valmistettu varsinaisen “nahkavelho” ystävämme toimesta Bulgariasta. Sointuu oivallisesti myös myymimme Kastanja- vöihin ja laukkuun; sävysävyyn hevosen varusteiden kanssa!

*Paljon mietittyjä yksityiskohtia

*Turpaosa on litteä ja sisällä oleva kestävä ketju johon renkaat kiinnitetty kevyesti pehmustettu miellyttävällä pehmeällä nahalla. Myös leuan alla pehmuste jonka saa halutessaan toki poiskin.

*Sama kapsoni käy ainakin Cob-Full-XFull kokoihin, katso kuvat, sama kapsoni! Lisää reikiä tekemällä menee todennäköisesti myös ponille, sekä XXFull-kokoon. Tilauksesta myös shetty-pony sekä jättikoko.

*Toistaiseksi saatavana antiikkiruskeana sekä mustana. Valikko näyttää varastotilanteen.

*Saatavilla erikseen myös sointuvat ohjat; 3 metriä pitkät pikalukko-ohjat joissa sama kaunis kuviointi. Myös tavallisia sileitä 3 metrin nahkaohjia saatavilla pikalukoilla, sekä poni-koko.

*Teetämme kapsonit köntissä ja myymme niitä myös etukäteen: saat omasi heti kun ne tulevat Suomeen. Joskus koko satsi menee jo etukäteen – tilaa ihmeessä jos haluat omasi, näitä tulee vain noin 3 kertaa vuodessa varastoon. Tällä hetkellä kysyntä ylittää tuotannon mutta hyvää kannattaa odottaa! Jos varasto on loppu ja haluat ostaa omasi jo etukäteen – laita viestiä saat maksulinkin ennakotilaukseen.

*Muistathan tilata erikseen myös ohjat!

 

Lisätiedot

Paino0,5 kg (kilogramma)
Mitat40 × 20 × 10 cm (senttimetri)
Väri Colour

,