• Miksi tyytyä olemaan prinsessa jos voi olla kuningatar? Upea, naisellinen pellavatakki josta et halua luopua ikinä! Reilut suomalaiset koot S-M-L. Tsekkaa tarkemmat tuotetiedot. Valmistetaan pääosin nyt tilauksesta mutta muutamia myös suoraan varastossa!
  • Ihastuttavia hattuja 100% pellavaa, valmistettu Suomessa. Hattua on saatavilla kahta eri kokoa ja mallia. Malleja on kaksi: monikäyttöinen cloché jota voi käyttää kolmella eri tavalla lippaa kääntämällä sekä viehättävä turbaani. Kokoja on myös kaksi: M 56-58 sekä L 58-60. Valmistamme tilauksesta myös muita kokoja.
  • Pellavahame, Luxus

    249,00 280,00 
    Suositusta pellavahameestamme on saatavilla nyt myös aivan superihana luxus-versio. Peräti kahdeksan metrin helma hulmuaa valloittavasti ja kietaisuosa antaa säätövaraa. Kiinnitys nauhoin. Hurmaava hame kesäjuhliin, toimistoon, kotiin, kaupungille, piknikille... Myös mittatilauksena! (Edullisempi hinta varastokoot, kalliimpi mittatilaus)
  • Monikäyttöinen pitkä pellavahame arkeen, juhlaan, toimistoon, kaupungille, jopa ratsaille! Useampaa herkullista väriä. Tsekkaa tarkemmat tiedot alta. Valikko näyttää, mitä värejä on jäljellä haluamassasi koossa. HUOM! Teemme vain pieniä eriä valmiiksi varastoon muutamasta väristä kerrallaan; valtaosa hameista tehdään tilauksesta (myös muita värejä kuin tässä, esim oranssi, valkoinen ja vanharoosa pellava sekä vaihtoehdot villasta ja sametista. Kurkkaa ja tilaa täältä: Tilaushameet )

Otsikko

Go to Top