Ulkoiluhame, Rider

169,00179,00

Villainen ulkoiluhame kahdella halkiolla, takanapeilla. Leveä vyötärökaitale, naisellinen leikkaus, pitkä tarrakiinnitys kietaisuvyötäröllä antaa säätövaraa.

tuotetunnus (SKU) 105 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Villainen ulkoiluhame pitää Sinut lämpimänä ulkoillessa, sen kanssa voi jopa hiihtää. Tämä RIDER malli soveltuu erityisen mainiosti myös ratsastushameeksi: takanapit saa näppärästi kiinni, jolloin muhkea yhteensä viiden metrin helma laskeutuu kauniisti ratsun pepun päälle lämmittäen myös hevostasi viileänä talvipäivänä. tai napit auki ainoastaan omien jalkojen päälle. Oivallinen myös esim telemark-hiihtoon.
Aivan ihana pukine myös viileään talvikotiin, kaupungille, tai vaikkapa heittää pyjaman päälle koiran kanssa aamulla ulos lähtiessä! Hameen kaunis leikkaus, leveä vyötärökaistale sekä pienet mietityt yksityiskohdat tekevät tästä monen todellisen lempivaatteen. Vyötärön pitkä tarrakiinnitys antaa hameeseen mukavasti säätövaraa sekä tekee hameesta turvallisen myös vauhdikkaissa lajeissa, sillä hameesta ei voi tällöin jäädä kiinni.

Laadukas villa hylkii likaa ja karvoja, ja sille riittää hoidoksi usein pelkkä tuuletus ja ravistelu. Voit kuitenkin pestä ulkoiluhameen 30 asteessa (hyvin kevyt linkous, ei rumpukuivausta, laakakuivaus ja huolittelu kosteana)

Kokotaulukko: Pituusmitta vyötärönauhan yläreunasta alas saakka – hame on edestä hiukan tätä lyhyempi ettei helmaan kompuroi niin helposti kävellessä. Vyötäröllä säätövaraa mittataulukon mittoihin ainakin + – 15 senttiä. Jos varastokokojen pituusmitta on vähän liian pitkä, hametta pystyy melko helposti lyhentämään perus ompelutaidoilla (jos siihen ei laiteta helmanauhaa tilatessa).

Huomaathan että mustat ja harmaat hameet ovat hiukan kalliimpia materiaalikustannuksista johtuen.

RIDERit valmistetaan pääosin mittatilauksena mutta valmiina varastossakin muutama, stay tuned!

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL

Väri

,