Porontalja satulanalus

89,00149,00

Arjen luxusta hevosellesi – laadukas suomalainen porontalja satulan alle. Joko sinällään tai kevyesti muotoonsa leikattuna.

Tuotetunnus (SKU): 811 Osasto:

Kuvaus

Todella ihana tuote satulan alle!
Suomalainen laadukas muhkea pieni porontalja, Suomessa taiten parkittu. Lyhyehköä tiivistä karvaa.
Koko noin 75-80 cm x 100 cm. Osa pikkuisen suurempia osa pienempiä. Jos taljan koko on liian pieni, erikoistilauksesta myös ns kokoa isommat taljat: laita viestiä info@coz.fi.

Toimitetaan joko sinällään ja voit leikata itse satulaasi sopivaksi tai jättää näin joka on myös varsin toimiva vaihtoehto (lännensatulaan voi laittaa myös pitkittäin, enkkusatulaan laittaisin aina poikittain – nahka joustaa pituussuunnassa hiukan, joten poikittain laitettuna mukautuu paremmin selän liikkeeseen) tai toimitamme sen kevyesti muotoiltuna.
Valikosta: Classic leikkaamaton, Luxus kevyesti leikattu.

Koeluontoisesti uutuutena valikossa nyt myös ”Suuri” ja ”Jätti”: Suuri on pykälää isompi talja eli n 90 x 120 ja Jätti on sitten jo oikeasti jätti, n 100 x 140cm. Näitä saadaan toki lisääkin jos tuntuu että tarvetta! Samaa hyvää laatua tokikin, pehmeää nuoren poron taljaa joka on käytössä kestävää ja karva hyvin muotonsa palauttavaa ja hengittävää.

Värilajitelma – jokainen poro on erilainen. Voit toki toivoa kassalla tulevassa viestikentässä jos haluat tummemman tai vaaleamman taljan.

PORONTALJAN HOITO-OHJE

Taataksesi pitkän käyttöiän porontaljallesi, on hyvä noudattaa seuraavia hoito-ohjeita:
* Älä pese taljaa vedellä, isot tahrat voi poistaa kylmällä vedellä huljuttamalla.
* Yleensä hoidoksi riittää pelkkä tuuletus, ravistelu, myös hellä lumipesu sallittu.
* Taljaa voi imuroida oikein hellästi myötäkarvaan.
* Säilytä taljaa ilmavasti viileässä tilassa, mieluiten ei sisällä talossa huoneenlämmössä.
* Poron karva on ontto – se katkeaa melko helposti, ja karvoja voi irrota. Tämä ei kuitenkaan haittaa satulanaluskäytössä. Käytön jälkeen ravista taljaa kevyesti ja säilytä ilmavasti viileässä.
* Älä kuivata kastunutta taljaa kovassa lämmössä patterilla eikä varsinkaan tulisijan lähellä. Nahka ei tykkää liian kuumasta, ja karva voi syttyä kipinästä palamaan.
* Jotkut koirat ovat viehättyneitä porontaljoihin ja nakertavat niitä mielellään…

Hyviä ratsastushetkiä!

Lisätiedot

Model

Jätti, Suuri, Classic, Luxus

Go to Top