Nuoliviinit

89,00 220,00 

Käsityönä tehdyt nuoliviinit nyt myös verkkokaupassa!

Tuotetunnus (SKU): 771 Osastot: ,

Kuvaus

Living Arrow- nuoliviinit nyt myös verkkokaupassa!

Useampaa eri mallia, oikeakätisille ja vasenkätisille omansa.

Vaihtoehdot:
Mihai Cozmein Suomessa omin käsin tekemät nahkaiset nuoliviinit (kasviparkittua eurooppalaista nahkaa) seuraavissa malleissa, mustana ja ruskeana: 

  • Vartalon sivulle tuleva ”sivuviini”, ”Sword quiver” – vetokäden puolelle (oikeakätiset oikealla puolella)
  • Selkäviinit  oikea/ vasenkätiselle: ”sivuselkäviini” joka on ampuajan vyötäröllä ja nuolet tulevat selän takaa vähän sivuun:  ”flying quiver” malli joka on selän takana- olkapäällä,  sekä vielä ”wing quiver” joka on varsin paljon olkapäällä. Mainitse viestikentässä, minkä haluat.
  • ”The last quiver” eli oikeakätiselle vasemman puolen sivuviine maksimi nopealla nuolten otolla (oikea- tai vasenkätiselle)
  • UUTUUS! Selkäviini ”Basic”: yksinkertainen selkäviini joka sopii hyvin myös aloittelijoille ja lapsille, yksinkertainen toimi malli.
  • Muut mittatilausviineet (esim persialainen tai turkkilais-korealainen viine) – laita viestiä!
  • Ei ehkä niin kaunis kuin luxusversio, mutta erittäin kestävä ja viimeisen päälle toimiva! Omilla mitoilla. Ommeltu nahalla, joten käytännössä ikuinen.
  • Kuvat esimerkkeinä – viineet kokevat jatkuvaa evoluutiota joten jokainen yksityiskohta ei ole ehkä ihan samanlainen. Pyrimme jatkuvaan tuotekehitykseen. Tsekkaa myös sosiaalinen mediamme: paljon videoita ja tutorialeita. Linkit alla.

Euroopassa ystävämme käsintekemät luxus viineet: (NYT SUORAAN VARASTOSSA VAIN MUSTANA OIKEALLA PUOLELLA muuten tilauksesta: toimitusaika n 8-12 vko)

  • Oikean ja vasemman puolen ”sivuviine” mustana tai ruskeana. Näissä kätisyys ei määrää viineen puolta vaan oma maku! Voit ottaa nuolia kummalta puolelta tahansa.
  • Näissä kaiverrettu Living Arrow-logo ja upeita koristuksia, taidokasta käsityötä laatunahasta.
  • Kahta eri kokoa lyhyemmille ja pidemmille viineille. Ota yhteyttä jos tarvitset erikoisen lyhyen tai tosi pitkän / vyötärösi on tosi pieni / melko suuri.

Kaikki viineet tilauksesta jälkitoimituksella. Toimitusaika Mihain tekemille tilaustuotteille jonosta riippuen 6-9 viikkoa kotimaan lähetyksiin. Laita kassalla tulevaan viestikenttään vyötärö sivuviineisiin / kombiviineisiin ja vy sekä rinnanympärys selkäviineisiin sekä nuoltesi kokonaispituus! 

Jos et löydä tästä valikoimasta etsimääsi, laita viestiä niin teemme sinulle justiinsa sopivan.

Kysy tarkemmat tilausohjeet mittatilauksille info@coz.fi! Jos jo tiedät mitä olet tilaamassa, täytä kassalla tulevaan kommenttikenttään lisäspeksit, PayPal Express tilauksissa laita meiliä perään.

Huom! Klarnalla maksettaessa aktivoimme tilauksen jo ennen lähettämistä: maksu ennen kuin alamme valmistamaan viinettä koska jokainen viine valmistetaan yksilöllisesti Juuri Sinulle <3

Videoita ja tutorialeita:
Living Arrow YouTube
Instagram 
Facebook 

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Mitat60 × 20 × 10 cm (senttimetri)
Version

Luxus sivuviini, Selkäviini, Sivu-Selkä viini, Sivuviine, The Last Quiver, Selkäviini basic

Side / Puoli

Oikea, Vasen

Väri Colour

,