Keeppi Martha

99,00 119,00 

2 varastossa

Elegantti keeppi tummanharmaata superlaadukasta villakangasta. Messingin väriset napit ja kauniit kaulukset viimeistelevät kokonaisuuden. Keeppi sopii hyvin takin sijasta välikautena, kun haluat lämmikettä hartioille mutta paksu takki on vielä turhan kuuma. Tämä ajaton keeppi sopii myös mainiosti juhlavaatteiden kaveriksi tai jakun asemesta. Hyvin laskeutuvaa laadukasta villaa. Kotimaista laatutyötä!
Yksi koko, joka sopii koon S-XL käyttäjälle. Erillistilauksesta valmistamme toki myös isompaa kokoa 2XL-3XL sekä eri väristä.

Tuotetunnus (SKU): 350 Osasto:

Kuvaus

Elegantti ”Martha” keeppi tummanharmaata superlaadukasta villakangasta. Messingin väriset napit ja kauniit kaulukset viimeistelevät kokonaisuuden. Keeppi sopii hyvin takin sijasta välikautena, kun haluat lämmikettä hartioille mutta paksu takki on vielä turhan kuuma. Tämä ajaton keeppi sopii myös mainiosti juhlavaatteiden kaveriksi tai jakun asemesta. Hyvin laskeutuvaa laadukasta villaa. Kotimaista laatutyötä!

Yksi koko, joka sopii koon S-XL käyttäjälle. Hartioiden koosta riippuen myös XXL-kokoa normaalisti käyttävät todennäköisesti sujahtavat hyvin tähän kauniiseen vaatteeseen. Tilauksesta valmistamme toki myös isompaa kokoa XXL-XXXL. Jos sinulla on kysyttävää tästä tuotteesta, autamme toki mielellämme osoitteessa info@coz.fi

Voimme tehdä tämän tilauksesta myös muusta väristä, joko omasta kankaastasi tai meidän valikoimasta.

Fun facts: nimi Martha tarkoitti alunperin leidiä. Tämä keeppi päällä tunnet itsesi varmasti leidiksi!

Lisätiedot

Väri Colour

,

Go to Top