Kapsoniohjat

59,00 89,00 

Kapsoniohjat sointuen COZ-kapsoniin, peruskapsoniin tai mihin vaan kapsoniin! Sopivat hyvin myös ratsastukseen ja mihin vaan maastakäsin hommaan. Tarvittaessa myös mittatilauksena eri väreissä, kysy lisää jos tarvitset apua info@coz.fi

Tuotetunnus (SKU): 901 Osastot: ,

Kuvaus

Kapsoniohjat muutamaa eri mallia:

COZ-kapsoniin sointuvat koristellut kapsoniohjat nahkaa. Pituus 3 metriä, pikalukot molemmissa päissä, usein suoraan varastosta.
Pituus 3 metriä – voi olla pienelle ponille tosi pitkät, teemme erillistilauksesta toki lyhyempänäkin tai pidempänä. Sopivat mainiosti toki myös ihan tavalliseen ratsastukseen! Valmistettu käsityönä Bulgariassa eurooppalaisesta nahasta.

Peruskapsoniin sileät kapsoniohjat pikalukoilla nahkaa mustana tai luonnonruskeana, pituus 3 metriä. Pehmeät käteensopivat hyvät perusohjat maastakäsintyöskentelyyn ja ratsastukseen.  Valmistettu Portugalissa käsityönä eurooppalaisesta nahasta.

– Musta-harmaat tai pinkit grippiohjat pikalukoilla ja heijastimilla (valikosta mustahopea / pinkki) standardi 3 metriä mutta toki tilauksesta vaikka minkä mittaisena.

– Varastolajitelma valmiita kapsonohjia: mustaa, truskeaa, erivärisillä pikalukoilla. Näitä teemme toki myös mittatilauksesta eri väreissä ja pituuksissa, laita viestiä info@coz.fi . Valmistettu Suomessa englantilaisesta suitsinahasta tai Tärnsjön kasviparkituista nahasta.

– UUTUUS! Nahkainen liina 4,2-4,8m pituudessa, toki mittana muitakin pituuksia, lukko toisessa päässä. Aivan ihana maastakäsin liinatyöskentelyyn ja vaikka metsään talutuslenkille. Musta, ruskea luonnonvärinen, konjakki. Valikosta ”perusohjat mustat extrapitkä” vaikka olisi mikä väri, nyt vähän hassusti teen tälle paremman tuotenimen mutta sain ne nyt eetteriin kun paljon kyselty.
Huom, tämä ei sovellu ”leijonankesytykseen” tai hillittömään painimiseen, mutta normaalissa käytössä varsin kestävä ja käteen miellyttävän tuntuinen nahkainen liina. Ohuempaa 1 sentin levyistä sekä 1,5 sentin levyistä materiaalia. Sopii myös pieneen käteen, kevyt. Varastolajitelma heti valmiina / tilauksesta eri värisillä lukoilla ja nahoilla.

Miten tilaan?  Nappaa valikosta tuote ostoskärryyn ja laita kassalla tulevaan viestikenttään jos olemme sopineet etukäteen muusta kuin standardituotteesta.

 

Lisätiedot

Paino0,5 kg (kilogramma)
Mitat30 × 20 × 5 cm (senttimetri)
Vaihtoehdot/ Options

COZ-kapsoniin, Perusohjat, Varastolajitelma

Väri Colour

, , , , , ,