Kapsoniohjat

75,00 

Kapsoniohjat sointuen COZ-kapsoniin, peruskapsoniin tai mihin vaan kapsoniin!

Tuotetunnus (SKU): 901 Osastot: ,

Kuvaus

Kapsoniohjat kolmea eri mallia:

COZ-kapsoniin sointuvat koristellut kapsoniohjat nahkaa. Pituus 3 metriä, pikalukot molemmissa päissä, usein suoraan varastosta.
Pituus 3 metriä – voi olla pienelle ponille tosi pitkät, teemme erillistilauksesta toki lyhyempänäkin tai pidempänä. Sopivat mainiosti toki myös ihan tavalliseen ratsastukseen! Valmistettu käsityönä Bulgariassa eurooppalaisesta nahasta.

Peruskapsoniin sileät kapsoniohjat pikalukoilla nahkaa mustana tai luonnonruskeana, pituus 3 metriä. Pehmeät käteensopivat hyvät perusohjat maastakäsintyöskentelyyn ja ratsastukseen.  Valmistettu Portugalissa käsityönä eurooppalaisesta nahasta.

– Varastolajitelma valmiita kapsonohjia: mustaa, truskeaa, erivärisillä pikalukoilla. Näitä teemme toki myös mittatilauksesta eri väreissä ja pituuksissa, laita viestiä info@coz.fi . Valmistettu Suomessa englantilaisesta suitsinahasta tai Tärnsjön kasviparkituista.

Miten tilaan?  Nappaa valikosta tuote ostoskärryyn ja laita kassalla tulevaan viestikenttään jos olemme sopineet etukäteen muusta kuin standardituotteesta.

 

Lisätiedot

Paino0,5 kg (kilogramma)
Mitat30 × 20 × 5 cm (senttimetri)
Vaihtoehdot/ Options

COZ-kapsoniin, Perusohjat, Varastolajitelma

Väri Colour

, ,