Etätunnit ja sarjakortit

40,00 

Etätunnit kätevästi verkossa! Katso lisätiedot. Voit ostaa tunnin yksittäin tai edullisemmin 4 kerran tai 10 kerran sarjakorttina.

Tuotetunnus (SKU): 202216 Osasto:

Kuvaus

Katariina Cozmein Sivistyneen Ratsastuksen ratsastus- ja maastakäsin harjoittelun etätunnit yksittäin tai sarjakorttina!

LIVE tunti etänä johon tarvitset puhelimen jossa Skype, Bluetooth kuulokkeet ja jotain johon laitat tukevasti kännykän kuvaamaan esim lyhyen sivun keskelle. Pivo+ Meet-ominaisuus toimii tässä myös oivallisesti.
Tarkemmin ratsastus-, maastakäsin-, hevosenopetus ja jousiammuntaopetuspalveluista: www.iberico.fi/opetus

Saatavilla myös 45 min yksityistunteja Vellon kautta.
VARAA ETÄTUNNIT + RatKes-keskustelut, mentoroinnit sekä Ibericon oman tallin tunnit Vellosta! vello.fi/cozmei 
Avaan Velloon aikoja aina pariksi viikoksi eteenpäin: jos et löydä sopivaa aikaa, laita viestiä! info@coz.fi 

Hinnasto sarjakorttina:
4 x 30 min 150 € (norm 40 € kerta)
10 x 30 min 350 € (norm 40 € kerta)

HUOM! 4 x Sarjakortti voimassa vain 5 viikkoa, 10 x kortti 12 viikkoa. Tehtävät ovat sen tyyppisiä että niitä voi aika pitkälti tehdä myös maasta käsin tai käynnissä: ei tarvi olla priimat olosuhteet eikä maneesia. Palvelun voi myös vaihtaa 30 min konsultointiin, mentorointiin tai videoituun valmennukseen (video etukäteen).

OSTAMINEN:
Nappaa koriin haluamasi määrä tunteja. 1-3 tuntia maksaa 40€ kappale: paljousalennuksena 4 x = 150€ ja 10 x = 350€. Kassa laskee paljousalennuksen automaattisesti. Varaa aika sen jälkeen Vellon kautta, linkki yllä. Ongelmatilanteessa laita viestiä info@coz.fi

Saatat myös pitää...