Villakangasviitta

209,00

Elegantti ja ajaton villakangasviitta eri väreissä. Mietityt yksityiskohdat, suomalaista käsityötä.

tuotetunnus (SKU) 140 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mikä mahtava tuote! Olemme aivan rakastuneet tähän muhkeaan viittaan, joka pitää Sinut lämpimänä ja tyylikkäänä. Viittaa on saatavilla tällä hetkellä kolmessa värivaihtoehdossa; elengantti tummanruskea-musta, suloinen tumma metsänvihreä sekä klassinen kamelinruskea villakangas.
Viitta on mukavan mittainen peittäen pepun ja lantion mutta tarpeeksi lyhyt ollakseen myös kätevä liikenteessä. Viitan kauniit etu- ja takalaskokset kätkevät sisäänsä peräti kolme metriä villaa, joten viitta on takuulla lämmin ja sopii hyvin monenkokoiselle käyttäjälle – aina koosta 32 jopa kokoon 52 saakka. Hartioiden leveys saattaa asettaa rajoituksensa mutta muutoin tämä ihana viitta käy melko lailla jokaiselle.

Viitassa on pieniä mietittyjä yksityiskohtia kuten kotimaisella lampaannahalla vahvistetut käsiaukot, sekä ihastuttava laskoskaulus. Kotimaista käsityötä parhaimmillaan!

HUOM! Ekasta tuotekuvasta poiketen viitassa on napit yhdessä rivissä, mutta niitä on enemmän – myös kauluksessa. Tsekkaa kuvat kamelin värisestä viitasta. (Viittaan on helppo myöhemminkin vaihtaa napit tai laittaa lisärivin nappeja)

kameli viitta

vihreä viitta

kameli viitta

vihreä viitta

Lisätiedot

Väri

, ,