Premium hameet

159,00199,00

Premium- malliston ulkoiluhameet ihanaa lämmintä italialaista mustaa / harmaata villaa! Nauhakiinnityksellä. Tutut mallit Classic, Rider ja Lady. Myös mittatilauksena. Lue tarkempi kuvaus, kokotaulukko alla!

Tuotetunnus (SKU): 159 Osastot: ,

Kuvaus

Uusi uljas Premium- mallisto hameita on täällä!
Laadukkaasta italialaisesta villasta valmistettuja hameita HARMAANA JA MUSTANA, NAUHAKIINNITYKSELLÄ.
Premium- hameita on saatavana kaikissa malleissa eli Classic, Rider ja Lady. Valmistamme hameet tilaustuotteena, joten toimitusaika yleensä keskimäärin 21 (ruuhka-aikaan -28-35 ) vuorokautta.

Mistä on kyse? Villainen ulkoiluhame pitää Sinut lämpimänä ulkoillessa, sen kanssa voi jopa hiihtää, ratsastaa tai vaikkapa metsästää. Aivan ihana pukine myös viileään talvikotiin, kaupungille, tai heittää pyjaman päälle koiran kanssa aamulla ulos lähtiessä. Hameen kaunis leikkaus, leveä vyötärökaistale, elegantit pienet mietityt yksityiskohdat tekevät näistä monen todellisen lempivaatteen. Vyötärön kietaisuosa antaa hameeseen mukavasti säätövaraa. Tähän tuotteeseen voit liittää myös helmanauhan. HUOM: Premiumissa on nauhakiinnitys eikä tarraa – vyötärön säätövaraa n 10 senttiä puoleen ja toiseen mittataulukon keskimitasta. Nauha ei aukea ihan heti jos hameesta jää kiinni. Jos haluat hameen tarrakiinnityksellä, valitse tuote ”normaalista” valikoimastamme.

HUOM HUOM HUOM Kuvissa näkyvä keskiharmaa villa on nyt loppu, sen korvaa kaunis tummanharmaa!

Hoito: Laadukas villa hylkii likaa ja karvoja, ja sille riittää hoidoksi usein pelkkä tuuletus ja ravistelu. Jos hame on likaantunut niin pahoin että se on pestävä, aina turvallisinta on suorittaa ammattilaisen tekemä kuivapesu. Suurin osa materiaaleista kestää kuitenkin aivan mainiosti hellävaraista villapesua 30°:ssa, vain kevyt linkous ja kuosittelu muotoonsa kosteana. Kuumempi pesu tai linkous saattavat kutistaa vaatteen.

Kokotaulukko: Pituusmitta vyötärökaistaleen yläosasta sivusta alas saakka – hame on tätä edestä hiukan lyhyempi kuin takaa ettei helmaan kompuroi niin helposti kävellessä. Vyötärömitta tarrat kokonaan kiinni keskeltä vy mittaa (esim S koossa 77 cm); huomaathan että silti +- 10 cm säätövaraa kietaisuosasta johtuen!

Jos kokotaulukosta ei löydy sopivaa tai haluat hameen jostain muusta väristä, hameita saa custom-tilauksena lukuisissa eri väreissä!

Huomaathan että tuotteet ovat käsin valmistettuja; niissä saattaa olla keskenään pieniä variaatioita. Myös värit saattavat poiketa hiukan toisistaan, eri kangaspakoissa saattaa olla pieniä sävyeroja.

YLEINEN TUOTEINFO

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

 

Lisätiedot

Paino1 kg
Mitat50 × 20 × 10 cm
Koko

XS, S, M, L, XL

Model

Classic, Lady, Rider

Väri Colour

, ,

Saatat myös pitää...

Go to Top