Mittatilaushame asiakkaan omasta kankaasta

89,00149,00

Unelmiesi mittatilaushame Sinun omasta kankaastasi, omilla mitoillasi! Kangasvaihtoehdoiksi käyvät niin villa, pellava kuin paksu puuvillakin. Katso tarkemmat tiedot alta ja ota yhteyttä!

tuotetunnus (SKU) 129 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Onko kaapin perälle jäänyt sopiva pala kivaa kangasta? Tai löysitkö muuten vaan juuri sopivan kankaan, jonka näkisit mielellään hulmuavana hameena? Nyt se on mahdollista! Ibericon Basic- tai premium -mallina, vuorilla tai vuorittamatta… juuri siitä kankaasta, mistä olet haaveillut.

Kangasvaihtoehdoiksi käyvät villa ja villasekoitteet, pellava, jopa paksu puuvilla, sametti, erilaiset verhoilukankaat – mielikuvitus rajana. Pellava, puuvilla ja sametti käyvät mainosti myös kevät-kesä-syyskäyttöön. Suomen olosuhteissa tosin villakin pitää puolensa jopa juhannusmekkona…

Kankaan menekki 3 metriä, vuoritettuun vuorikangasta myös 3 metriä. Voimme ommella myös helmanauhan joko asiakkaan nauhasta (menekki 5 metriä) tai meidän valikoimastamme. Hinnat sisältävät suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa, mittojen mukaan ompelun sekä kaikki muut tarvikkeet paitsi kankaat sekä mahdolliset helmanauhat (Ibericon nauhavalikoimasta tilaus erikseen).

”Mikä on ulkoiluhame?” Ulkoiluhame pitää Sinut lämpimänä ja tyylikäänä ulkoillessa, sen kanssa voi jopa hiihtää. Soveltuu mainiosti ratsastushameeksi muhkean viiden metrin helman ansiosta, joka laskeutuu kauniisti ratsun pepun päälle lämmittäen myös hevostasi viileänä talvipäivänä. Aivan ihana pukine myös viileään talvikotiin, kaupungille, tai vaikkapa heittää pyjaman päälle koiran kanssa aamulla ulos lähtiessä! Kesämalli sopii kaikkeen mihin housutkin ja pellavamekko on helppo kietaista vaikkapa legginsien päälle vilpoisempana kesäpäivänä.

Basic-hameen kaunis leikkaus, leveä vyötärökaistale takalaskoksineen sekä pienet mietityt yksityiskohdat tekevät tästä monen todellisen lempivaatteen. Premium on parhaimmillaan ratsastajalla tai hiihtäjällä koska siinä on halkiot edessä ja takana: takahalkion saa kiinni napeilla. Vyötärön pitkä tarrakiinnitys antaa hameeseen mukavasti säätövaraa ja takaa turvallisuuden myös hevosten kanssa tai vauhdikkaissa ulkolajeissa.

Teemme toki samalla sointuvan pussukan, huivihupun tai vyön samasta kankaasta, kysy lisää eri vaihtoehdoista.

OTA YHTEYS ETUKÄTEEN ennen maksun suorittamista niin käydään läpi toimintatavat ja toiveet. info@iberico.fi

Lisätiedot

Vuoritus

Ei vuorta, Vuorella

Model

Basic, Premium