Living Arrow- jousi

290,00

Täydellinen jousi ratsastusjousiammuntaan ja vaistotauluammuntaan!
Living Arrow jousi ovat saatavana neljälle eri vetopituudelle: 28-29 ”, 30”, 31 ”ja 32”. Lyhyt malli on 51 tuumaa pitkä (116 cm:n jänteellä), ja pidempi malli  52 tuuman pituus (118 cm:n jänteellä). Jousia on saatavilla vetovahvuuksilla 29-50 paunaa (mitattu 28″ vedossa). Jousi on epäsymmetrinen ollakseen symmetrinen. Jouset on valmistettu taidokkaana käsityönä laadukkaista materiaaleista.  Katso tarkemmat tiedot kuvauksesta!

tuotetunnus (SKU) 500 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Täydellinen jousi ratsastusjousiammuntaan ja vaistotauluammuntaan!

Living Arrow jousi ovat saatavana neljälle eri vetopituudelle: 28-29 ”, 30”, 31 ”ja 32”.

Lyhyt malli on 51 tuumaa pitkä (116 cm:n jänteellä), ja pidempi malli  52 tuuman pituus (118 cm:n jänteellä).
Molemmat mallit voidaan tehdä lyhyemmällä tai pidemmällä kädensijalla, jousimallin henkilökohtaisen vetopituuden mukaan mutta kuitenkin niin, että lyhyttä mallia ei ole saatavilla kaikkein pisimmällä vetopituudella.

Jousen vetovastusta eli paunamäärää on saatavilla eri vahvuisina 29-50 paunaa. Jousessa ilmoitettava paunamäärä on mitattu aina 28″ vedossa.

Jousi on epäsymmetrinen ollakseen symmetrinen: nokinpaikka ja nuolen laukaisukorkeus on tasapainotettu tismalleen jousen keskelle. Tämä tuo jouseen paljon vakautta, laukaisussa ei ole oikeastaan ollenkaan rekyyliä.

Jouset on valmistettu taidokkaana käsityönä laadukkaista materiaaleista. Puulajina jousessa on saarni ja kädensijassa saksanpähkinäpuuta. Jousi on laminoitu suomalaisella tai ruotsalaisella lasikuidulla (lyhyempi versio suomalaisella!) ja kokonaisuudessaan valmistettu Unkarissa yhteistyökumppanimme jousipajassa.

Ota yhteyttä asiakakaspalveluun jousitilausta tehdessäsi! Toimitusaika jousille 7-40 vuorokautta, riippuen onko meillä haluamaasi paunamäärää varastossa vai tehdäänkö se mittatilaustyönä.

Katso Armin Hirmerin arviointi tästä jousesta videona YouTubesta
Tutorial-videoita ja jousiammuntavinkkejä Living Arrow FB-sivulta