Living Arrow- jousi

290,00 

Täydellinen jousi ratsastusjousiammuntaan ja vaistotauluammuntaan!
Living Arrow jousi ovat saatavana  kahdella eri maksimivetopituudelle: 31″ ja 33″ . Jousi on epäsymmetrinen ollakseen symmetrinen. Jouset on valmistettu taidokkaana käsityönä laadukkaista materiaaleista.  Katso tarkemmat tiedot kuvauksesta!

Tuotetunnus (SKU): 500 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Täydellinen jousi ratsastusjousiammuntaan ja vaistotauluammuntaan!

Living Arrow jousi ovat saatavana kahdella eri maksimi vetopituudelle:  lyhyt malli 31″ ja pitkä malli 33″ (isoissa yli 40 paunoissa tuuman vähemmän, molemmat).

Lyhyempi malli on 53 tuumaa pitkä (118 cm:n jänteellä), ja pidempi malli  57 tuuman pituus (132 cm:n jänteellä).

Jousen vetovastusta eli paunamäärää on saatavilla eri vahvuisina 22-47 paunaa. Jousessa ilmoitettava paunamäärä on mitattu aina 28″ vedossa.

Jousi on hieman epäsymmetrinen ollakseen symmetrinen: nokinpaikka ja nuolen laukaisukorkeus on tasapainotettu tismalleen jousen keskelle. Tämä tuo jouseen paljon vakautta, laukaisussa ei ole oikeastaan ollenkaan rekyyliä.

Jouset on valmistettu taidokkaana käsityönä laadukkaista materiaaleista. Puulajina jousessa on saarni ja kädensijassa saksanpähkinäpuuta. Jousi on laminoitu suomalaisella tai ruotsalaisella lasikuidulla (lyhyempi versio suomalaisella!) ja kokonaisuudessaan valmistettu Unkarissa erittäin kokeneen yhteistyökumppanimme jousipajassa.

Ota yhteyttä asiakakaspalveluun jousitilausta tehdessäsi! Toimitusaika jousille viikosta kolmeen kuukauteen, riippuen onko meillä haluamaasi paunamäärää varastossa vai tehdäänkö se mittatilaustyönä. Tällä hetkellä meillä on pieni jono näihin suosittuihin jousiin, mutta laita viesti ennen tilausta minkäpaunaista olisit havittelemassa. Kun olet valmis tilaamaan,  laita kassalla tulevaan viestikenttään jousen pituus sekä toivottu paunamäärä.

Katso Armin Hirmerin arviointi tästä jousesta videona YouTubesta
Tutorial-videoita ja jousiammuntavinkkejä Living Arrow FB-sivulta

Lisätiedot

Paino1 kg
Mitat110 × 20 × 10 cm

Otsikko

Go to Top